Nieuws Krimpen aan den IJssel

Honkballers Holy aan de leiding
VLAARDINGEN – De honkballers van Holy lieten zich niet verrassen door hekkensluiter Orioles uit Bergschenhoek. De ploeg van trainer René Verbrugge won...

Gezondheidsmarkt Pijnacker geopend
Pijnacker - Vrijdag opende wethouder Hanneke van de Gevel van de gemeente Pijnacker-Nootdorp de Gezondheidsmarkt in Buurt & Zo. Op de Gezondheidsmarkt was informatie...

Laatste lunchconcert van het seizoen in Theater aan de Schie
SCHIEDAM - Met nog twee uitverkochte voorstellingen van Youp van 't Hek én de laatste editie van het woensdagmiddag lunchconcert sluit Theater aan de Schie...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel op Twitter

Tijd voor iets nieuws? #vacature Opleiding tot buschauffeur met baangarantie, regio Krimpen aan den IJssel… https://t.co/DUcrdDkx9d
Door @HBOWO_vacatures op 14-06-2019 22:51:03

De PI Krimpen aan den IJssel is op zoek naar nieuwe collega's! Wil jij als Complexbeveiliger, Medewerker Arbeid of… https://t.co/cqRFbCcyWy
Door @DJI_detentie op 14-06-2019 09:47:41

Tijd voor iets nieuws? #vacature Sloper, Krimpen aan den IJssel - Intro Krimpen https://t.co/XFlbLqgtEi #mondayfunday
Door @VacatureBaan op 10-06-2019 09:13:02

Tijd voor iets nieuws? #vacature Onderhoudsmonteur, Krimpen aan den IJssel https://t.co/nuFaOKIo2L #mondayfunday
Door @NLzoektwerk op 10-06-2019 07:25:03

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Krimpen aan den IJssel

 • Inloop de IJssel - Met veel genoegen informeren wij u over Inloop de IJssel. Een open inloop in Krimpen aan den IJssel voor mensen die leven met kanker. We hopen dat u deze informatie wilt delen met andere genteresseerden, belanghebbenden, clinten, etc. Eind januari opende Inloop de IJssel haar deuren. Inmiddels is de Inloop iedere dinsdagmiddag geopend van 13.30 tot 16.30 uur.
  Wanneer? Elke dinsdag van 13:30 tot 16:30 | Soort: Tentoonstelling
 • Kerstwandeling - De Raad van Kerken in Krimpen aan den IJssel organiseert jaarlijks in december een sfeervolle kerstwandeling voor jong en oud. De wandeling start om 18.30 uur bij De Tuyter. Verzamelen kan al vanaf 18.15 uur. Bij aanvang van de kerstwandeling kan een lampion worden gekocht in De Tuyter.
  Wanneer? Elk jaar in december | Soort: Sport
 • Boekenmarkt - In begin april is er voor jong en oud een boekenmarkt in De Ark, Burgemeester Aalberslaan 41. De markt begint vrijdag om 19.00 uur en eindigt om 21.00 uur. Op zaterdag begint de markt om 10.00 en eindigt om 16.00 uur.
  Wanneer? Elk jaar in begin april | Soort: Markt
 • Voorjaarsmarkt - Voorjaarsmarkt voor jong en oud in begin april. De markt is in en om de Rehobothkerk aan de Landerijen 1 van 10.00 uur tot 15.30 uur. De toegang is gratis. Op de markt vindt je tal van geweldige producten voor goede prijzen!
  Wanneer? Elk voorjaar | Soort: Markt
 • Weekmarkt Krimpen aan den IJssel - In Krimpen aan den IJssel wordt de weekmarkt gehouden op dinsdag van 08.00 uur tot 15.30 uur, in de Nachtegaalstraat. De marktmeester is de heer A. Zuiddam. Op deze markt vindt u naast goede producten een hoop gezelligheid!
  Wanneer? Elke dinsdag van 08:00 tot 15:30 | Soort: Markt
 • Krimpen Festival - Het Krimpen Festival is een dag waarbij de gemeente Krimpen aan den IJssel aan al haar inwoners wil laten zien wat er allemaal te doen is in Krimpen. Na de eerste editie in 2015 slaan dit jaar Stichting Krimpen Presents en SynerKri de handen ineen om ook waanzinnige volgende edities neer te zetten.
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Festival
 • Oranje Festival - Voor de zoveelste keer organiseerde Krimpen Presents een Oranje Festival tijdens Koningsdag. De aanhoudende plensbuien dreigden dit jaar festivals door het hele land roet in het eten te strooien maar ondanks het weer heeft de fantastische line-up en het publiek er een feestje van weten te maken om nooit te vergeten!
  Wanneer? Elk jaar op 27 april | Soort: Festival
 • Music Award - Dit jaar is de Music Award Krimpenerwaard terug in een nieuw jasje! Waar we voorheen twee voorrondes en een finale hadden, hebben we dit jaar twee avonden waarop de beste act dezelfde avond nog die felbegeerde plek op het podium van het Oranje Festival kunnen bemachtigen. Naast de jury heeft ook het publiek een stem in de uiteindelijke beslissing dus kom jouw favoriet steunen en stem ze naar het Oranje Festival!
  Wanneer? Elk jaar in april | Soort: Feest