Nieuws Krimpen aan den IJssel

Gouwenaar valt uit Hopper en overlijdt
Gouda - Op zondag 20 januari is een Gouwenaar overleden, nadat hij een dag eerder met zijn rolstoel was gevallen uit de Groene Hart Hopper. Het ongeval gebeurde aan de Ronsseweg...

Robert Strijk waarnemend burgemeester Zwijndrecht
Commissaris van de Koning, Jaap Smit, benoemt met ingang van 1 februari 2019 Robert Strijk tot waarnemend burgemeester van de gemeente Zwijndrecht.

Steeds beter overweg met MAG
H'VELD-G'DAM Verenigingen, organisaties en inwoners kunnen steeds beter uit de voeten met het nieuwe subsidiebeleid van de gemeente. Uit een enquête komt naar voren...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel op Twitter

Reinier Cornet nieuw raadslid ChristenUnie in Krimpen aan den IJssel. https://t.co/VzYwGnT1ez #ijsselenlekstre
Door @ijsselenlekstre op 22-01-2019 15:47:58

RT @Sylvana0902: #gezocht Drie inbrekers doen dansje in de lift nadat ze een kluis hebben meegenomen uit een flat in Krimpen aan den IJssel…
Door @haaveeel op 21-01-2019 15:11:54

Kom een boek ruilen bij de bieb in Krimpen aan den IJssel! https://t.co/LSwm7y2BJO #ijsselenlekstre
Door @ijsselenlekstre op 21-01-2019 11:15:16

RT @bureaurijnmond: Drie inbrekers doen dansje in de lift nadat ze een kluis hebben meegenomen uit een flat in Krimpen aan den IJssel. Ze w…
Door @arjen1205 op 21-01-2019 08:06:16

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Krimpen aan den IJssel

 • Inloop de IJssel - Met veel genoegen informeren wij u over Inloop de IJssel. Een open inloop in Krimpen aan den IJssel voor mensen die leven met kanker. We hopen dat u deze informatie wilt delen met andere genteresseerden, belanghebbenden, clinten, etc. Eind januari opende Inloop de IJssel haar deuren. Inmiddels is de Inloop iedere dinsdagmiddag geopend van 13.30 tot 16.30 uur.
  Wanneer? Elke dinsdag van 13:30 tot 16:30 | Soort: Tentoonstelling
 • Kerstwandeling - De Raad van Kerken in Krimpen aan den IJssel organiseert jaarlijks in december een sfeervolle kerstwandeling voor jong en oud. De wandeling start om 18.30 uur bij De Tuyter. Verzamelen kan al vanaf 18.15 uur. Bij aanvang van de kerstwandeling kan een lampion worden gekocht in De Tuyter.
  Wanneer? Elk jaar in december | Soort: Sport
 • Boekenmarkt - In begin april is er voor jong en oud een boekenmarkt in De Ark, Burgemeester Aalberslaan 41. De markt begint vrijdag om 19.00 uur en eindigt om 21.00 uur. Op zaterdag begint de markt om 10.00 en eindigt om 16.00 uur.
  Wanneer? Elk jaar in begin april | Soort: Markt
 • Voorjaarsmarkt - Voorjaarsmarkt voor jong en oud in begin april. De markt is in en om de Rehobothkerk aan de Landerijen 1 van 10.00 uur tot 15.30 uur. De toegang is gratis. Op de markt vindt je tal van geweldige producten voor goede prijzen!
  Wanneer? Elk voorjaar | Soort: Markt
 • Weekmarkt Krimpen aan den IJssel - In Krimpen aan den IJssel wordt de weekmarkt gehouden op dinsdag van 08.00 uur tot 15.30 uur, in de Nachtegaalstraat. De marktmeester is de heer A. Zuiddam. Op deze markt vindt u naast goede producten een hoop gezelligheid!
  Wanneer? Elke dinsdag van 08:00 tot 15:30 | Soort: Markt
 • Krimpen Festival - Het Krimpen Festival is een dag waarbij de gemeente Krimpen aan den IJssel aan al haar inwoners wil laten zien wat er allemaal te doen is in Krimpen. Na de eerste editie in 2015 slaan dit jaar Stichting Krimpen Presents en SynerKri de handen ineen om ook waanzinnige volgende edities neer te zetten.
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Festival
 • Oranje Festival - Voor de zoveelste keer organiseerde Krimpen Presents een Oranje Festival tijdens Koningsdag. De aanhoudende plensbuien dreigden dit jaar festivals door het hele land roet in het eten te strooien maar ondanks het weer heeft de fantastische line-up en het publiek er een feestje van weten te maken om nooit te vergeten!
  Wanneer? Elk jaar op 27 april | Soort: Festival
 • Music Award - Dit jaar is de Music Award Krimpenerwaard terug in een nieuw jasje! Waar we voorheen twee voorrondes en een finale hadden, hebben we dit jaar twee avonden waarop de beste act dezelfde avond nog die felbegeerde plek op het podium van het Oranje Festival kunnen bemachtigen. Naast de jury heeft ook het publiek een stem in de uiteindelijke beslissing dus kom jouw favoriet steunen en stem ze naar het Oranje Festival!
  Wanneer? Elk jaar in april | Soort: Feest