Nieuws Hof van Twente

Studenten Windesheim hielpen politie Oost-Nederland bij opsporen illegaal vuurwerk op Instagram
Met hulp van studenten spoorde de politie honderden handelaren in illegaal vuurwerk op. „Waar een markt is, ontstaat ook handel.”

Beroepenmarkt Deltion: ‘Automonteur opvallend populair, planten telen onbemind’
Deltion Discover in Zwolle laat Vmbo’ers kennismaken met beroepen. Zo'n 1700 leerlingen doen mee aan het tweedaagse evenement. Het populairste beroep is mediavormgever...

Vader en zoon uit Zwolle zingen voor WarChild
Vier ouder-kindduo's zingen vanavond voor War Child, waaronder Luc (12) en Jeroen (46) Nieuwenhuis uit Zwolle. Het duo gaat het podium op voor het NPO-programma ‘Jij&Ik...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Hof van Twente

Hof van Twente op Twitter

#Asbest Nieuws - Amendement: ‘Geen afvalbelasting op asbest’ https://t.co/JOMrpE3Ezc via @FindBedrijven
Door @FindBedrijven op 20-11-2018 10:42:11

ZZP Hof van Twente sterk van start https://t.co/ApGA2wDAzF
Door @Hofgids op 20-11-2018 10:09:08

RT @Stimuland_nl: Wist je dat @Stimuland_nl betrokken is bij de Pilot Toekomstgerichte erven in @gemhofvantwente? Dit proefproject wordt ui…
Door @HM_van_Ittersum op 17-11-2018 20:19:47

Wist je dat @Stimuland_nl betrokken is bij de Pilot Toekomstgerichte erven in @gemhofvantwente? Dit proefproject wo… https://t.co/CTJCXNx3KO
Door @Stimuland_nl op 17-11-2018 14:59:00

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Hof van Twente

 • Weekmarkt Delden - Elke vrijdagmiddag van 14:00 - 18:00 uur is er in Delden een markt. De kooplui bieden u vol enthousiasme hun waren aan. In het centrum van Delden vindt elke vrijdagmiddag de warenmarkt plaats. Een zeer gezellige markt waar u de meest uitlopende dingen kunt kopen zoals, groente, fruit, kleding, kaas, vis, brood, noten, olijven etc.
  Wanneer? Elke vrijdag van 14:00 tot 18:00 | Soort: Markt
 • Weekmarkt Markelo - Elke donderdag van 8:30 - 12:30 uur is er in Markelo een warenmarkt. Een zeer gezellige warenmarkt waar u de meest uiteenlopende dingen kunt kopen zoals, groente, fruit, kleding, kaas, vis, brood, ect.
  Wanneer? Elke donderdag van 08:30 tot 12:30 | Soort: Markt
 • Weekmarkt Hengevelde - Elke dinsdag is er een gezellige warenmarkt in Hengevelde waar diverse kooplui vol enthousiasme hun waren aanbieden. In Hengevelde is elke dinsdag een markt waar diverse kooplui vol enthousiasme hun waren aanbieden. Zo is er verkoop van vlees, vis, groente, fruit en kaas etc.
  Wanneer? Elke dinsdag van 09:00 tot 12:00 | Soort: Markt
 • Modeshow & Brocante Markt - In september staat het Goorse centrum jaarlijks in het teken van mode en brocante. Bekijk de laatste mode tijdens de modeshow en struin langs de kraampjes op zoek naar brocante artikelen.
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Markt
 • Vlooienmarkt - Manege de Hoffmeijer is de thuisbasis voor Paardensportvereniging De Zeven Buurtschappen, Paardensportvereniging & Ponyclub de Hagmolenruiters en Ponyclub Deldenerbroek. De accommodatie wordt dagelijks intensief gebruikt voor de paardensport. Maar om de paardensport en het onderhoud van de manege financieel te ondersteunen zijn extra inkomsten nodig. Daarom wordt jaarlijks de Vlooienmarkt Hof van Twente georganiseerd
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Markt
 • Folklore Festival - Muzikale gezelligheid bij Museumboerderij de Wendezoele in Delden met optredens van harmonica- en accordeonspelers, boerendansers en folkloregroepen. Aan de Twickelerlaan klinkt de muziek gezellig en wordt er volop gedanst in prachtige authentieke kleding. Vanaf verschillende podia worden optredens verzorgd. In groepsverband en individueel. Er is voldoende parkeergelegenheid en het erf is rolstoelvriendelijk ingericht.
  Wanneer? Elke nazomer | Soort: Festival
 • Cultureel Straatfestival Delden - De derde zondag van september betekent ook dit jaar in Delden een dag vol spektakel. Tijdens dit festival wordt weer de jaarlijkse kunst- en boekenmarkt gehouden. De markt heeft zich de afgelopen jaren ontplooid tot een belangrijk onderdeel van het Cultureel Straatfestival Delden en biedt de bezoekers de kans net dat ene boek of kunstwerk op de kop te tikken.
  Wanneer? Elk jaar op de derde zondag van september | Soort: Festival
 • Twentse Brocante Fair - In juni gaat het centrum van Delden terug in de tijd tijdens de Twentse Brocante Fair. Proef de sfeer van vroeger! De fair is groter dan ooit. Er zijn ruim 100 brocanteurs die hun mooie handel uitpakken aan de Langestraat, Marktstraat, Achter de Kerk, Noordwal en Kerkstraat. Stuk voor stuk worden de kramen als echte etalages ingericht. Ook aan de inwendige mens is gedacht. Een dag vol theater, muziek, dans en gezelligheid.
  Wanneer? Elk jaar in juni | Soort: Beurs
 • Hemelvaart Fiets4Daagse - Vier dagen fietsplezier in de prachtige omgeving van de gemeente Hof van Twente tijdens deze fietsvierdaagse. Geniet van het mooie Twentse coulisselandschap en de gemoedelijke sfeer. Vanuit heel Nederland komen fietsliefhebbers naar het historische stadje Delden om deel te nemen aan dit bijzondere evenement. Elke dag is er een afwisselende themaroute van 30 en 50 km.
  Wanneer? Elk jaar tijdens Hemelvaart | Soort: Sport