Nieuws Hoeksche Waard

De jeugd haalt je een keer in
H'VELD-G'DAM Als je vijftien jaar in het eerste gespeeld hebt en vrijwel tot aan het laatst toe in een leidersrol, dan kun je gerust zeggen dat je een geslaagde carrière...

Wordt u vrijwilliger bij de Vrijwillige Palliatieve Terminale Thuiszorg?
'Er zijn voor mensen die thuis willen sterven'...

100.000e kindje in Speelnatuur op natuureiland Tiengemeten
Tiengemeten - Pax van de Griek is de 100.000e bezoeker Speelnatuur op Tiengemeten. Vrijdag 19 april was voor de zesjarige Pax van de Griek een gedenkwaardige dag. Met zijn...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Hoeksche Waard

Hoeksche Waard op Twitter

20/4: Programma alle teams Hoeksche Waard https://t.co/l6yB8bW8gt
Door @svpiershil op 19-04-2019 09:58:09

Pilot Logeerzorg ontlast mantelzorgers Hoeksche Waard https://t.co/0CIQzGBcQG #hoekschewaard #nieuws https://t.co/9JIjAnvNbD
Door @hoekschewaardnl op 18-04-2019 21:00:26

Hoeksche Waard aan de slag met gebiedsmarketing https://t.co/UCBLLoGCwd #hoekschewaard #nieuws https://t.co/Q3P8zykn98
Door @hoekschewaardnl op 18-04-2019 20:43:24

RT @MaassluisNu: https://t.co/hsSm7AdKix ---- 'Hoek van Zuid-Holland' fietsroutes gelanceerd De ‘grote’ Pontjesroute legt, met maar liefst…
Door @edohaan op 18-04-2019 19:02:22

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Hoeksche Waard

 • Weekmarkt Strijen - Op het Maximaplein te Strijen wordt iedere woensdag van 08:00 tot 12:00 uur een kleinschalige markt gehouden. U kunt op deze markt terecht voor onder andere vers groente, fruit, vlees en vis.
  Wanneer? Elke woensdag van 08:00 tot 12:00 | Soort: Markt
 • Outdoor Summer Fair - In juni waan je je in echte Amerikaanse sferen tijdens de Summer Fair op Outdoor Zuid-Holland. Ook dit jaar trakteert ons Landgoed 15.000 bezoekers op een exclusief paardensport evenement, culinaire food trends, de hipste gadgets, shoppen & meer. Kom & ontdek deze American Style 2-daagse met exclusief geselecteerde exposanten waar genieten, shoppen, & inspiratie voor jong & oud centraal staan.
  Wanneer? Elk jaar in juni | Soort: Feest
 • Rommelmarkt Cillaarshoek - In april organiseert de Rommelmarkt Cillaarshoek een gezellige lentemarkt. Op het terrein van P. van Strijen aan de Keizersdijk 163 te Cillaarshoek. Op deze Lentemarkt kunt u terecht voor antiek & curiosa, planten, zelfgemaakte kaarten en heerlijke versnaperingen. Voor de inwendige mens kunt u terecht in de gezellige koffiehoek.
  Wanneer? Elk jaar in april | Soort: Markt
 • Skate Event Strijen - Ieder jaar wordt er op een zaterdag in april een geweldig skate-event gehouden van 13.00 uur tot 18.00 uur! Voor alle skaters/ skateboarders/ steppers uit heel de Hoeksche Waard! ONE MINUTE OF FAME!
  Wanneer? Elk jaar in april | Soort: Sport
 • Kerstwandeling - De Gouden Driehoek van de Hoeksche Waard verzorgt samen met Hart voor Regelen en Meer Waard op Tweede Kerstdag een kerstwandeling. Na het grote succes tijdens de eerste twee edities met bijna 200 deelnemers, is besloten deze ontspannen kerstwandeling door de mooie polders van de Hoeksche Waard uit te breiden. Hierdoor gaat de wandeling nu langs de drie locaties van de Gouden Driehoek: Landgoed de Maria Hoeve, Landgoed De Peerdegaerdt en Buitenplaats Land van Es in Strijen. Komt u ook?
  Wanneer? Elk jaar rond Kerst | Soort: Sport
 • De Stijl in Strijen - Een uniek staaltje van architectuur en Art Deco. Het Raadhuis van Strijen prijkt pontificaal op de Rijksmonumentenlijst. Maak kennis met de prachtige (bouw)kunst van het interbellum. Boeiende lezing van kunsthistoricus Peter Vleugel met dias en veel illustraties over De Stijl en Raadhuis in Strijen.
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Tentoonstelling
 • Uitlaatklepfestival - In juni organiseert Jong Strijen het Uitlaatklepfestival! Dit festival geeft iedereen de mogelijkheid om te kijken wat er allemaal in en om het jeugd- en jongerencentrum wordt gedaan. Of om gewoon eens binnen te kijken en kennis te maken met de medewerkers. In de middag hebben we een programma voor jong en oud en in de avond hebben we live muziek in de Klep. De opbrengsten van dit festival komen ten goede aan de activiteiten van het jeugd en jongerenwerk
  Wanneer? Elk jaar in juni | Soort: Festival
 • Peerdegaerdts Plukfestijn - September is oogstmaand op De Peerdegaerdt. Met een mooie nazomer voor de boeg reden genoeg om hier een ontspannen en gezellig festijn van te maken. Tijdens het Peerdegaerdts Plukfestijn plukken bezoekers hun eigen fruit en kunnen zij deelnemen aan allerlei workshops en activiteiten.
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Feest
 • Koningsdag Strijen - De Oranjevereniging Strijen is opgericht in 1925 en sindsdien heeft zij nagenoeg elk jaar de organisatie van Strijense festiviteiten die verband houden met het Huis van Oranje voor haar rekening genomen. Een jaarlijks hoogtepunt is dan ook de viering van 2 dagen Koningsdag. Dit wil je niet missen!
  Wanneer? Elk jaar rond Koningsdag | Soort: Feest
 • Kadootjesmarkt - Wegens het succes van vorig jaar wordt ook dit jaar de Kadootjesmarkt georganiseerd; ditmaal echter niet in Dorpshuis Streona, maar als braderie op het dorp. Natuurlijk met tal van activiteiten zoals hoog bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten, een zwartepietenband, volop pepernoten en lekkers.
  Wanneer? Elk jaar in eind november | Soort: Markt