Nieuws Heerenveen

'Keukenprins' Vincent (25) uit Surhuisterveen doet mee aan Heel Holland Bakt
Met zijn achternaam Prins had bakliefhebber Vincent al snel zijn bijnaam te pakken. De keukenprins, geboren in Drachten, opgegroeid in Surhuisterveen, doet nu een gooi...

VC Sneek positief na verlies tegen Eurosped: 'Als je niks in te brengen hebt, is het een ander verhaal'
VC Sneek leek zaterdag hard op weg naar een mooie zege op Eurosped, maar delfde toch het onderspit: 3-2 (24-26, 19-25, 25-20, 25-22, 15-13)...

Olde Riekerink: 'Na de rode kaart hebben we het goed gedaan'
Trainer Jan Olde Riekerink was een tevreden man na de ruime zege van SC Heerenveen in Tilburg (1-5). ,,Het team heeft individuele spelers beter gemaakt vandaag”, zei...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Heerenveen

Heerenveen op Twitter

RT @JaapStalenburg: PvdA-fractie zet zich in voor UNISFlyers https://t.co/AaUki28pXo. Na voorlopige sluiting ijshockeyhal @Thialf vanwege o…
Door @roelof_veldhuis op 09-12-2018 16:10:03

De Haan uit zorgen over scouting SC Heerenveen: ''Dat is veel te weinig'' https://t.co/S7byHAul7Q #SCHeerenveen https://t.co/crfDPOvT5J
Door @FeanOnline op 09-12-2018 14:11:55

Oppermachtig SC Heerenveen laat niets heel van tien Willem II'ers https://t.co/ClhWTshU8d https://t.co/eB4bg45071
Door @super_friezen op 09-12-2018 13:13:04

SC Heerenveen maakt indruk in Tilburg: ''Het was voetballend écht goed'' https://t.co/mwExRlyPlC #SCHeerenveen https://t.co/5t7WOGnQdQ
Door @FeanOnline op 09-12-2018 12:32:03

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Heerenveen

 • Heaven Open Air - Heaven Open Air is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in Noord-Nederland. Ieder jaar beleven duizenden feestgangers een onvergetelijke dag op het P6 terrein in Heerenveen. Naast een hele reeks aan Neerlands beste djs is er nog veel meer te beleven.. Een dag vol geluksmomentjes, feest, verassingen en spektakel.
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Festival
 • MultiCulti Festival - Het MultiCulti Festival is ontstaan op verzoek van de gemeente Heerenveen en de ondernemers. Er werd gezocht naar aantrekkelijke evenementen in het centrum met als doel Heerenveen als aantrekkelijk winkelcentrum beter op de kaart te zetten en meer publiek te trekken. Met een multicultimarkt waar tal van producten, cadeauartikelen, woonaccessoires en culinaire lekkernijen te koop zijn.
  Wanneer? Elk jaar in begin juni | Soort: Festival
 • Simmerfest - Elk jaar is het in de begin van de zomer weer zover: het Simmerfest. Tijdens dit geweldige feest wordt Heerenveen op zijn kop gezet door goede artiesten, activiteiten en andere bezigheden. Komt u ook een kijkje nemen?
  Wanneer? Elke (voor)zomer | Soort: Feest
 • Glasblazers Night of the Koemarkt - Het grootste muziekevenement van Friesland dat gratis toegankelijk is! Dat is “De Glasblazers Night of the Koemarkt” !! Een fantastisch promsconcert waarbij pop, rock, klassiek en musical elkaar kruisen en deze unieke combinatie maakt dit evenement al jarenlang tot een daverend succes.
  Wanneer? Elke (voor)zomer | Soort: Festival
 • Zwarte Markt - De zwarte markt in Heerenveen, hier kunt u lekker overdekt winkelen tussen 5400 m2 kramen met koopjes. Een geweldige markt die ieder weekend plaatsvindt. Vindt hier eindelijk waar je altijd al naar op zoek bent!
  Wanneer? Elk weekend | Soort: Markt
 • Markt Heerenveen - Elke zaterdag is er in het centrum van Heerenveen een markt van 08:00 tot 17:00. Op deze markt staan tientallen kramen die allerlei (vers) handels- en etenswaar aanbieden. Deze markt is leuk voor de inwoners van Heerenveen, maar ook voor de toerist!
  Wanneer? Elke zaterdag van 08:00 tot 17:00 | Soort: Markt
 • Braderie - Iedere laatste zaterdag van de maand (april t/m september) van 9.00 tot 17.00 uur braderie op het Heechein en Vlooienmarkt op de Ljouwerterdyk. Een geweldige braderie in de gemeente Heerenveen!
  Wanneer? Elke laatste zaterdag van de maand van 09:00 tot 17:00 (april t/m september) | Soort: Braderie
 • Fryske Dei - Als vanouds is er een grootse hobbymarkt met vele Friese ambachten, waaronder uiteenlopende standhouders die op traditionele wijze hun waren aanprijzen. Voor de sportief ingestelde bezoekers zijn er demonstraties van Friese sporten, zoals Fries dammen, schaken en de Friese volksport bij uitstek: kaatsen. Leuk voor iedereen!
  Wanneer? Elke (mid)zomer | Soort: Feest
 • Shantydag - Jaarlijks vindt op de eerste zaterdag van september de Shantydag plaats. Op diverse locaties in het centrum van Akkrum (gemeente Heerenveen) treden een tiental shantykoren op. Aan het einde van de middag vindt er nog een gezamenlijk optreden plaats van alle koren.
  Wanneer? Elk jaar op de eerste zaterdag van september | Soort: Feest
 • Brommerevenement Jubbega - Jaarlijks is er een brommerevenement in Jubbega. Tijdens dit evenement zijn er verschillende races, sprints en oldtimertochten. Een leuk evenement voor de mensen die van (oude) brommers houden! U kunt zelf ook meedoen.
  Wanneer? Elk jaar in juli | Soort: Sport