Nieuws Haaksbergen

Debuterende Assink-band pakt kans op Scholtenhagen Festival in Haaksbergen
HAAKSBERGEN - Het Scholtenhagen Festival biedt een podium aan beginnende en gearriveerde artiesten. En het publiek kan kiezen. De debuterende meidenband Modaze opent...

Gemeente Haaksbergen: ‘Melden op Facebook is niet de beste manier om rups te bestrijden’
HAAKSBERGEN - Net als in andere gemeenten neemt ook in Haaksbergen de onrust over de eikenprocessierups toe. Wie de rups ziet, wordt verzocht melding te maken bij de gemeente...

Winkelhorst sportman van het jaar 2018 in Haaksbergen
HAAKSBERGEN - Steffan Winkelhorst is sportman van het jaar 2018 in Haaksbergen. Dat werd gisteravond bekendgemaakt tijdens het jaarlijkse sportgala in theater De Kappen...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Haaksbergen

Haaksbergen op Twitter

Schakers Haaksbergen/Eibergen Combinatie grijpen titel https://t.co/xF1Z1MJ7pB https://t.co/V8tbSFBt3H
Door @HBergerKoerier op 17-06-2019 08:25:35

Schakers #Haaksbergen/#Eibergen Combinatie grijpen titel De schakers van SV HEC blijven opvallend goed presteren... https://t.co/rB8PjhY7ro
Door @nieuws_enschede op 17-06-2019 08:13:28

Winkelhorst sportman van het jaar 2018 in #Haaksbergen Steffan Winkelhorst is sportman van het jaar 2018 in… https://t.co/yyQcrVB0hJ
Door @nieuws_enschede op 15-06-2019 08:12:37

WAK in #Haaksbergen Deze zaterdag begint de Week van de Amateurkunst. Ook in #Haaksbergen is er een divers en uitge… https://t.co/zokUUOP1Wu
Door @nieuws_enschede op 14-06-2019 15:42:33

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Haaksbergen

 • Weekmarkt Haaksbergen - Iedere woensdag van 08:30-12.30 uur is er op de Markt van Haaksbergen de weekmarkt. De weekmarkt kan trots zijn op een breed en gevarieerd aanbod van markondernemers waarbij een aanzienlijke kwaliteitsslag is gemaakt met als doel: meer tevreden klanten en samenwerking met de gevestigde detailhandel.
  Wanneer? Elke woensdag van 08:30 tot 12:30 | Soort: Markt
 • Haaksbergse Engelse Mijlenloop - Ieder jaar is er een Haaksbergse Engelse Mijlenloop. Dit jaar is er een geheel vernieuwd parcours in het fraaie buitengebied van Haaksbergen. Dit jaar is er voor de jeugd van 12 t/m 16 jaar een wedstrijd met start vanaf de atletiekbaan en een finish op de markt. Ook is er na afloop voor de jongste jeugd weer een prachtige KidsFunRun op een parcours met hindernissen rond de kerk.
  Wanneer? Elk voorjaar | Soort: Sport
 • Kermis Haaksbergen - Vier dagen kermispret voor jong en oud met op en rond de markt spectaculaire attracties. Kom jij ook? Donderdag start de kermis met de 'Eurokermis'. Van 16.00 tot 23.00 uur kun je voor 1,00 in iedere bewegende attractie stappen.
  Wanneer? Elk voorjaar | Soort: Feest
 • Menwedstrijd - Menvereniging 'Het aangespannen paard', onderdeel van De Sterruiters, houdt jaarlijks in mei op de terreinen bij de manege aan de Onlandsweg een samengestelde menwedstrijd. Leuk voor jong en oud!
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Sport
 • Scholtenhagen Festival - Jaarlijks terugkerend cultureel- en spelfestival voor jong en oud in Park Scholtenhagen met muziek, kunst- en ondernemersmarkt, schaapscheerdersfeest en speelplezier voor de kinderen. Stond het festival jaren in het teken van Shantykoren die er hun zeemansliederen ten gehore brachten, nu is er ook ruimte voor andere muziekstijlen.
  Wanneer? Elke voorzomer | Soort: Festival
 • Zonnestraal Festival - Deze zomer is er weer een nieuwe editie van het relatief nieuwe Zonnestraal Festival in Park Scholtenhagen. Met de voetjes in het gras dansen op relaxte deephouse, tropische house en wereldberoemde dansbare classics.
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Festival
 • Buurser Volksfeest - Elk jaar in augustus wordt in Buurse het Buurser Volksfeest georganiseerd. Het hele dorp loopt er voor uit! De vrijdagavond begint traditioneel met het plaatsen van de vogel. Op de zaterdagochtend wordt er om 10.00 uur begonnen met de jaarlijkse optocht. Elk jaar staan we weer versteld van de creativiteit, tijd en energie die de jeugd hierin steekt. Dit wil je niet missen!
  Wanneer? Elk jaar in augustus | Soort: Feest
 • Internationale Twentse Kennedymars - Wandelevenement voor de actieve wandelaar waaraan jaarlijks duizenden wandelaars deelnemen. Dit internationale wandelsportevenement wordt al tientallen jaren georganiseerd. De langste afstand, de tocht van 80 kilometer start vrijdag s avonds om 22.00 uur. Er zijn ook kortere afstanden van 42, 21 of 10 kilometer. De tochten lopen door Haaksbergen en omgeving en deels door de grensregio.
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Sport
 • Dodenherdenking - De jaarlijkse dodenherdenking begint dit jaar op 4 mei om 19.00 uur met een herdenkingsbijeenkomst in de Nederlands Hervormde Kerk aan de Jhr. Von Heijdenstraat. Aansluitend start om 19.30 uur de stille tocht.
  Wanneer? Elk jaar op 4 mei | Soort: Tentoonstelling