• Fotocredits: nvt.

  Politie heeft inmiddels 370 tips over onbekende dode vrouw Westdorpe

  De Zeeuwse politie heeft inmiddels 370 tips binnengekregen over de onbekende, overleden vrouw die op 22 juni in een weiland in Westdorpe is gevonden. "Haar identiteit is, ondanks al deze tips, nog niet achterhaald", aldus de politie maandag.

 • Fotocredits: nvt.

  OM: Verdachten van beramen aanslag konden halve kilo explosieven maken

  De kunstmest en chemicaliën die zijn aangetroffen bij de zes terrorismeverdachten die vorig jaar september zijn aangehouden in en rond Arnhem, waren voldoende om 0,5 kilo aan explosieven te maken. Daarmee hadden ze een grote ontploffing kunnen veroorzaken, zei de officier van justitie maandag tijdens een inleidende zitting voor de rechtbank in Rotterdam.

 • Fotocredits: nvt.

  Apothekersorganisatie verwacht dat medicijntekort groter wordt

  Apothekersorganisatie Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP) zegt maandag in gesprek met het NOS Radio 1 Journaal dat het geneesmiddelentekort in 2019 waarschijnlijk groter wordt. Sinds 2010 neemt het aantal tekorten met sprongen toe.

 • Fotocredits: nvt.

  Maastunnel in Rotterdam maandag na renovatie van twee jaar weer open

  De Maastunnel in Rotterdam is maandag na een grootschalige renovatie van twee jaar in beide richtingen weer open.

 • Fotocredits: nvt.

  Aantal zijinstromers voor de pabo neemt flink toe

  Het aantal personen dat zich wil laten omscholen tot docent in het basisonderwijs, is dit jaar flink gestegen. Met bijna elfhonderd aanmeldingen gaat het om een ruime verdubbeling ten opzichte van vorig jaar, meldt het Landelijk Overleg Lerarenopleidingen Basisonderwijs (LOBO) maandag aan de NOS.

 • Fotocredits: nvt.

  Omwonenden geëvacueerd na grote brand in bedrijfspand Zoetermeer

  In een bedrijfsverzamelgebouw aan de Edisonstraat in Zoetermeer heeft in de nacht van zondag op maandag een brand gewoed. Negen omwonenden moesten worden geëvacueerd, maar niemand raakte gewond.

 • Fotocredits: nvt.

  ProRail: Meer treinen in nieuwe dienstregeling vanaf december

  De dienstregeling voor 2020 is rond, meldt spoorbeheerder ProRail maandag. Het spoorboekje vanaf december bevat meer treinen op diverse trajecten. In tegenstelling tot voorgaande jaren, is de dienstregeling niet per minuut maar per tien seconden ingedeeld.

 • Fotocredits: nvt.

  'Verdachte' koffer Hilversum blijkt na urenlang onderzoek compleet leeg

  De politie heeft zondagochtend en -middag enkele uren onderzoek gedaan naar een 'verdacht' pakketje bij de Sint Vituskerk in Hilversum. Daar zaten echter geen explosieven in, liet de politie weten. De koffer bleek compleet leeg te zijn.

 • Fotocredits: nvt.

  Man raakt auto en rijbewijs kwijt na ritje van 234 km/u over de A4

  Een automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag met 234 kilometer per uur langs een snelheidscontrole gereden op de A4 bij Schipluiden, meldt politie Westland zondag op Facebook. Bij Schipluiden mag doorgaans 100 kilometer per uur worden gereden.

Nieuws Goeree-Overflakkee

Hardinxveld gestart met seizoenvoorbereiding
H'VELD-G'DAM De selectie van Hardinxveld is onder leiding van de nieuwe trainer coach Richard den Ouden gestart met de voorbereiding van het komende voetbalseizoen...

Politie treft nep vuurwapen aan in Hardinxveld-Giessendam
H'VELD-G'DAM De politie werd in de nacht van zaterdag op zondag gealarmeerd voor een verdachte situatie in Hardinxveld-Giessendam. Eenmaal ter plaatse trof de politie...

De juiste werkplek
Delft - Donderdag 29 augustus organiseert De Broekriem, in samenwerking met 015NOW uit Delft, een workshop over het vinden van e juiste werkplek. De workshop staat onder...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Goeree-Overflakkee

Goeree-Overflakkee op Twitter

Nieuws Goeree O.: Deze week op Goeree-Overflakkee https://t.co/sQNnd48HbR #GoereeOverflakkee #agenda #uitgelicht… https://t.co/dmJudnTqQJ
Door @GoereeVandaag op 18-08-2019 10:28:26

Deze week op Goeree-Overflakkee https://t.co/z9xxWZVxp5 #GoereeOverflakkee #agenda #uitgelicht #dezeweek… https://t.co/qUljDV8bFD
Door @NieuwsNL_GO op 18-08-2019 10:27:00

Column – Vakantie voorpret of juist stress? https://t.co/pmwU7d50Aa
Door @RENVANDAAG op 17-08-2019 13:34:02

Nieuws Goeree O.: Het Smaak aan Zee festival staat weer voor de deur! https://t.co/SPN2xDbHt7 #GoereeOverflakkee… https://t.co/oCqRq5zjt5
Door @GoereeVandaag op 16-08-2019 20:18:10

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Goeree-Overflakkee

 • Energy Festival - De gemeente Goeree-Overflakkee is op weg naar duurzaamheid. Hedendaags behoort de gemeente al tot één van de duurzaamste plekken van Nederland. Om dit te vieren, wordt jaarlijks het Energy Festival gehouden. Een waar festijn!
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Festival
 • MAD Festival - Het meest diverse festival van Goeree Overflakkee waar muziek, kunst in alle vormen bij elkaar komen. En vooral gericht op jongeren, wat het een levendig en jeugdig festival maakt. Geweldig voor de jongeren uit de omgeving dus!
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Festival
 • 20ft. Festival - Voor de (jong)volwassenen is er in Middelharnis een geweldig festival georganiseerd: het 20ft. Festival. Op dit festival worden tal van optredens gegeven, in uiteenlopende genres. Mis dit geweldige (dance)event niet!
  Wanneer? Elke twee jaar | Soort: Festival
 • Winterfair Ouddorp - Elke winter is het in Ouddorp weer tijd voor een gezellige, warme en overzichtelijke winterair. De fair zal aangekleed worden met diverse attracties, zoals: wederom een ‘Ouddurps Snertkampioenschap’ en diverse workshops.
  Wanneer? Elk jaar in eind november | Soort: Beurs
 • Kerstmarkt Goedereede - De kerstmarkt in Goedereede: en sfeervolle markt met leuke kerstkramen, buitenbars, live muziek en kinderactiviteiten. Museum in de Toren en de naastgelegen kerk zijn tijdens deze kerstmarkt geopend!
  Wanneer? Elk jaar rond Kerst | Soort: Markt
 • Weekmarkt Goedereede - Elke week is er in Goedereede een kleinschalige, overzichtelijke en gezellige markt waar diverse handels- en etenswaren worden aangeboden. Op deze markt staan tal van marktkooplieden die u graag het beste leveren. De markt vindt elke donderdag plaats.
  Wanneer? Elke donderdag van 09:00 tot 13:00 | Soort: Markt
 • Weekmarkt Sommelsdijk - De weekmarkt in Sommelsdijk is één van de weinige weekmarkten in de gemeente Goeree-Overflakkee die de hele dag staat. Op deze markt zijn er diverse kramen, met allen hun eigen specialiteiten, zodat er voor ieder wat wils is!
  Wanneer? Elke woensdag van 08:00 tot 15:00 | Soort: Markt
 • Herfstmarkt Ouddorp - Om in de sfeer van de herfst te komen, wordt er jaarlijks in Ouddorp een herfstmarkt georganiseerd. Deze markt staat geheel in teken van de herfst en trekt jaarlijks vele bezoekers. De markt is kleinschalig en knus; iets dat helemaal bij de herfst past.
  Wanneer? Elk jaar in oktober | Soort: Markt
 • Wielerronde Menheerse - In de zomermaanden is sport een belangrijke factor binnen de evenementen in Goeree-Overflakkee. Eén van de uitblinkers in deze categorie is de Wielerronde Menheerse. Deze wielerronde, die verreden wordt te Sommelsdijk, is een leuke uitdaging voor de sportieveling!
  Wanneer? Elk jaar in juli | Soort: Sport
 • Weekmarkt Ouddorp - Elke week is er een markt in Ouddorp. De tijden van deze markt (die plaatsvindt op dinsdag) verschillen: in de winter is de markt van 08:30 tot 14:00; in de zomer van 08:30 tot 15:00. De markt voorziet wekelijks de inwoners van Ouddorp van geweldige producten, zoals streekproducten, seizoensproducten en divers handelswaar.
  Wanneer? Elke dinsdag vanaf 08:30 | Soort: Markt