Nieuws Epe

Heeft zanger Dennis Wiltink (32) uit Epe met Grote Kleine Jongen het hitje dat alles verandert?
Wat voor zanger wil ik zijn? Die vraag stelde Dennis Wiltink (32) uit Epe zich in de afgelopen drie jaar. ,,Ik wil niet in een hoekje worden geduwd als Nielson-type.” Nu...

KCVO vertrouwt met 51ste Sportfestijn in Vaassen op ‘succesrecept’
Voetbalvereniging KCVO in Vaassen is gisteravond begonnen aan de 51ste editie van het Sportfestijn. En dat met de jubileumeditie van vorig jaar nog vers in het geheugen...

Eindsprint vakantiegangers naar campings Veluwe door hei en zon
Op de bonnefooi naar één van de vele campings op de Veluwe. Heel wat mensen grijpen de goede weersverwachting aan om toch nog een paar dagen te gaan kamperen. De trend van...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Epe

Epe op Twitter

Gemeentelijke samenwerking; dat doen we allang, zo zelfstandig zijn we niet! https://t.co/W0jJUVLEBz
Door @padde12 op 25-08-2019 07:48:12

Gemeentelijke samenwerking; dat doen we allang, zo zelfstandig zijn we niet! https://t.co/ML41iEpwq1
Door @VVDFractieEpe op 25-08-2019 07:37:51

Wandelen met Eddy naar Epe https://t.co/Gk6sWssOBV https://t.co/Z73suxZrRP
Door @Dinkellander op 24-08-2019 11:42:32

RT @POL_Gelderland: We hebben 17 (!) verdachten opgepakt in een onderzoek naar #WhatsAppfraude. Slachtoffers werden benaderd door iemand di…
Door @POL_Epe op 24-08-2019 05:13:05

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Epe

 • Weekmarkt Epe - Op woensdag is het Marktplein omgetoverd tot n groot versplein. Er is een ruime keus in groente, fruit, verse vis, kaas, kip, vlees en allerlei artikelen die hiermee te maken hebben. Vanaf 8.00 uur kunt u zich vergapen aan de prachtige waren die door de kooplieden worden uitgestald. Groente, fruit en bloemen vers van de veiling en de vis vers van de visafslag. Geen voorverpakte waar, maar alles los en te krijgen in de hoeveelheid die wenst. Lekker proeven met een geintje in een goede sfeer!
  Wanneer? Elke woensdagochtend | Soort: Markt
 • Weekmarkt Vaassen - Iedere zaterdag wordt er in Vaassen (gemeente Epe) een kleinschalige markt georganiseerd. U kunt hier terecht voor typische marktproducten met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Laat u verrassen en kom gerust een keertje langs!
  Wanneer? Elke zaterdag van 08:00 tot 16:00 | Soort: Markt
 • Middeleeuws Festijn - Ruim 200 Middeleeuwse bewoners zetten hun dorp op in het park van Kasteel Cannenburch. De roemruchte tijden van de Gelderse veldheer marten van Rossem herleven. De veldheer verdedigt het kasteel tot zijn laatste snik tijdens een ware veldslag met kanonnen, boogschutters en zwaardvechters. Ontmoet levensechte ridders en jonkvrouwen en laat u verbazen over de mooie producten op de ambachtsmarkt.
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Tentoonstelling
 • Caravan Pimpfestival - De eigenaren laten tussen 11:00 en 17:00 het resultaat zien van ontelbare uurtjes slopen, schuren, timmeren, verven en ander kluswerk. Naast al die unieke caravans zijn er kraampjes met hippe kampeerspullen, demonstraties verven en kussens bekleden en er wordt zelfs ter plekke een caravan onder handen genomen door een graffiti-artiest. Natuurlijk worden de kinderen niet vergeten. Ook zij mogen een caravan pimpen!
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Festival
 • Voorjaarsfair - Ieder jaar wordt er weer een Voorjaarsfair georganiseerd. Dit is een gezellige fair met diverse kramen bij het Fletcher hotel in Epe. Voor de kinderen is er een springkussen.
  Wanneer? Elk voorjaar | Soort: Beurs
 • Vaasaqua - Ook dit jaar zal Vaassen weer het toneel zijn van vele duizenden mensen die genieten van muziek, van een braderie, een boekenmarkt, een kunstmarkt, diverse kinderactiviteiten, een sportplein en nog veel meer. Mis dit niet!
  Wanneer? Elk jaar in eind mei | Soort: Feest
 • Dauwtrapp'n In Uune - Wandeltocht met verschillende afstanden: 5, 10, 15, 20, 30 en 40 km.Iedereen mag aan deze wandeltocht deelnemen. De route loopt deels over onverharde paden en door het weidse landschap rondom Oene, Welsum en Nijbroek.
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Sport
 • Schaapscheerdersfeest - In samenwerking met de Schaapskudde Epe-Heerde vindt dit jaar op het grasveld naast de Grote Kerk in Epe het traditionele schapen scheren plaats. De schapen worden op traditionele wijze geschoren met de knipschaar.
  Wanneer? Elke voorzomer | Soort: Feest
 • Eper Paardenvierdaagse - Uniek paardensportevenement in en rondom Epe. De ruiters en aanspanningen rijden 4 dagen een route door de prachtige omgeving. Op vrijdagavond vanaf 19.00 uur is de feestelijke intocht in het centrum van Epe.
  Wanneer? Elke voorzomer | Soort: Tentoonstelling
 • Pure Pinksterfair - De Pure Pinksterfair bij kasteel Cannenburch in Vaassen is een festijn waar genieten met een hoofdletter wordt geschreven. De prachtige locatie, gevarieerde en gepassioneerde standhouders, verrassende demonstraties, lezingen en workshops n gastvrije sfeer zorgen ervoor dat iedereen die van eerlijk en natuurlijk houdt, een heerlijke dag beleeft.
  Wanneer? Elk jaar tijdens Pinksteren | Soort: Beurs