Nieuws Doetinchem

Landelijke Opschoondag ook in Vorden nog steeds nodig
Zaterdag, Landelijke Opschoondag. Zwerfvuil rapen door het hele land. Ook in Vorden en omgeving. Vader Willem (50) en dochter Esmee Eijgenraam (14) lopen langs de Zomervreugdweg...

Motorrijders onderuit bij Vorden
VORDEN - Op de Wildenborchseweg zijn zaterdagmiddag twee motorrijders onderuit gegaan. Een ervan raakte daarbij gewond. Volgens politie Gelderland ging is het letsel...

AZSV haalt uit tegen Genemuiden
AALTEN - Hoofdklasser AZSV maakte korte metten met SC Genemuiden, tot zaterdag koploper in de hoofdklasse B: 4-1...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Doetinchem

Doetinchem op Twitter

Lycurgus lijdt eerste nederlaag in kampioenspoule https://t.co/cRHHWaL4FB #doetinchem
Door @nieuws_doetinch op 24-03-2018 22:44:02

Intussen wint Orion in Doetinchem de eerste set van Lycurgus. Da's slecht nieuws voor Dynamo
Door @Stentorsport_AP op 24-03-2018 19:57:32

RT @SPDoetinchem: Het stof is neergedaald na de verkiezingen van 21 maart, dus hoog tijd om de buurt in te gaan en de mensen te vragen wat…
Door @HelmaJger op 24-03-2018 17:43:22

RT @SPDoetinchem: Het stof is neergedaald na de verkiezingen van 21 maart, dus hoog tijd om de buurt in te gaan en de mensen te vragen wat…
Door @Harry_Bosman op 24-03-2018 14:05:51

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Doetinchem

 • Markt Doetinchem - De warenmarkt op dinsdag in Doetinchem trekt wekelijks kooplustigen uit de hele regio, tot over de grens met Duitsland. De dinsdagmarkt is van oorsprong vooral een textielmarkt aangevuld met levensmiddelen. Tegenwoordig zijn er op de dinsdagmarkt ook enkele kramen met ecologische of huishoudelijke producten/apparaten.
  Wanneer? Elke dinsdag van 09:00 tot 13:00 | Soort: Markt
 • Stadsfeest - Het Stadsfeest met vele muziekacts op verschillende plaatsen in het centrum, de kermis, veel eet- en drinktentjes, een grote overkapping over het Simonsplein in samenwerking met het straattheaterfestival Buitengewoon met een scala aan kleine en grote straattheatergezelschappen die tijdens een aantal dagen optreden in de Doetinchemse binnenstad.
  Wanneer? Elk jaar in begin september | Soort: Feest
 • Kunstroute Doetinchem - Kunstroute Doetinchem is een evenement ter promotie van in Doetinchem gemaakte en geëxposeerde beeldende kunst. De getoonde werken variëren van schilderijen tot keramische objecten, van fotografie tot krantenkunst en van glazen objecten tot leren voorwerpen.
  Wanneer? Elke (voor)zomer | Soort: Tentoonstelling
 • Zomerfestival Doetinchem - Op het Simonsplein en de Hamburgerstraat staat een braderie van circa 40 kramen met een uitgebreid aanbod. Ook staat er een Rad van Fortuin waar je prijsjes kunt winnen. Een DJ staat muziek te draaien op het Simonsplein bij de diverse terrassen, de draaimolen staat er voor de kleine kindjes. Leuk voor iedereen dus!
  Wanneer? Elke (mid)zomer | Soort: Festival
 • Trekkertrek - Er is leven na de Zwarte Cross! Voor diegene die geen genoeg kunnen krijgen van de combinatie van mechanisch spektakel, muziek en gezelligheid is er eind juli weer genoeg te beleven tijdens Trekkertrek Nieuw Wehl, de meest gezellige trekkertrekwedstrijd van de regio.
  Wanneer? Elk jaar in eind juli | Soort: Tentoonstelling
 • Schuttersfeest - Jaarlijks wordt door de Schutterij De Eendracht te Nieuw-Wehl (gemeente Doetinchem) een evenement georganiseerd: het Schuttersfeest. Dit feest trekt jaarlijks vele bezoekers, die allen de zomer feestend beginnen. Leuk voor jong en oud, vanwege de vele activiteiten!
  Wanneer? Elke (voor)zomer | Soort: Feest
 • Boekenmarkt Doetinchem - De boeken- en platenmarkten vinden steeds plaats op de eerste zaterdag van de maand van 10.00 tot 16.00 uur en op de vrijdagavond daarvoor van 18.30 uur tot 21.00 uur. U vindt er een grote sortering boeken: literatuur, wetenschap, hobby, tuinen en boeken voor kinderen. Er is tevens een grote hoeveelheid platen en cd’s aanwezig.
  Wanneer? Elke eerste vrijdag & zaterdag van de maand | Soort: Markt
 • Kermis Gaanderen - Ieder jaar is er weer kermis in Gaanderen. Omtrent deze kermis is een groot feest, met allerlei activiteiten, voor alle leeftijden. Een vol programma, met onder andere optredens van goede artiesten en bands. Leuk voor een paar dagen uit met het gezin!
  Wanneer? Elke (mid)zomer | Soort: Feest
 • Warenmarkt Wehl - De markt altijd dichtbij. De marktkramen staan in de Grotestraat in Wehl (gemeente Doetinchem). Wekelijks komen er inwoners op de markt af, om aan hun dagelijkse (voedsel)wensen te voorzien. Ook leuk voor de toerist!
  Wanneer? Elke donderdag van 13:00 tot 17:30 | Soort: Markt
 • Kindervrijmarkt Doetinchem op Koningsdag - Doetinchem heeft een grote Kindervrijmarkt met ruim 700 plaatsen verspreid door het centrum. De vrijmarkt vindt plaats tijdens Koningsdag in de binnenstad van Doetinchem en duurt tot 14.00 uur. Vanaf 08.30 uur zullen de kinderen de hun toegewezen plaats weer innemen. Er zijn dit jaar maar dan 700 plaatsen beschikbaar voor de kinderen. De Veentjes en het Catharinaplein zijn betrokken bij de kindervrijmarkt.
  Wanneer? Elk jaar op Koningsdag | Soort: Markt