Nieuws Castricum

€ 140 voor afval-heterdaadje
Buitengewoon Opsporingsambtenaren (BOA’s) van Zaanstad mogen net als de politie bekeuringen uitschrijven voor het achterlaten van straatafval. Dat kan echter...

GroenLinks eist duidelijkheid over taalscholen
Taalscholen die gericht zijn op de inburgering van statushouders en nieuwkomers maken zich deels schuldig aan fraude, gebruiken soms het budget voor andere dingen dan...

Muskuseend Oostzaan deel 2: De Dors
Vorige week plaatsten we een filmpje waarin Oostzaner Cor Hottentot met Ed en Klaas van OVER-Gemeenten een rondje dorp doet. Daarin geeft hij tips om het dorp, met simpele...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Castricum

Castricum op Twitter

RT @ArjenFortuin: Rutger Castricum heeft een nieuwe coach, vertelde hij aan het AD: Jeroen Pauw. Is de ex-rebel definitief ingekapseld door…
Door @nrctechmedia op 23-01-2019 16:21:40

RT @christoruijs: Tv-recensent @ArjenFortuin keek gisteravond naar @DHofbar van @Rutger_zelf https://t.co/RpSfGlBzmk #Hofbar #PowNed
Door @Rutger_zelf op 23-01-2019 15:38:27

🎥 Voorleesontbijt in #Castricum: "De burgemeester kan goed lezen" @Sokkerwei @ToonMans https://t.co/mq2kHXaeM3
Door @AnneKlijnstra op 23-01-2019 14:32:16

Voorleesontbijt in Castricum: "De burgemeester kan goed lezen" https://t.co/wWqmauUQsm
Door @CastricumNL op 23-01-2019 14:07:00

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Castricum

 • Zomerfestival Kunst & Koningsduin - Tijdens het tweejaarlijks festival Kunst & Koningsduin kunt u op een bijzondere manier kennismaken met de duinen. Een speciaal uitgezette wandeltocht door het prachtige duinlandschap leidt u langs een grote verscheidenheid aan kunstvormen. Jong en oud kan zijn hart ophalen aan poëzie, literatuur, muziek, dans, theater en beeldende kunst. En het leuke is: de makers zijn er ook.
  Wanneer? Elke twee jaar | Soort: Festival
 • Jaarmarkt Castricum - Tijdens de jaarmarkt verandert de dorpskern van Castricum in één groot kleurrijk handelsplein. Van demonstratiestands tot fruitkramen, van springkussens tot strandspullen, op deze markt is werkelijk alles te vinden. Snuffel tussen de kraampjes, laat u verleiden door de praatjes van de echte ouderwetse standwerkers of scoor net dat ene stranditem waar u de hele tijd al zo hard naar op zoek was.
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Markt
 • Rock 'n Rol Street Akersloot - Jaarlijks trekken tijdens Rock 'n Rol Street Akersloot duizenden liefhebbers naar het Wilhelminaplein in Akersloot om te genieten van dit swingende Rock & Roll weekend met diverse evenementen zoals jaarmarkt, solexrace en oldtimerfestival. Leuk voor iedereen!
  Wanneer? Elke (na)zomer | Soort: Feest
 • Bakkum Bruist - Bakkum is een dorp met een bijzondere en diverse kern aan bewoners.​D​e afgelopen jaren zijn veel nieuwe bewoners komen wonen in Bakkum door onder andere de komst van Nieuw Koningsduin. Om de huidige kern en de nieuwe bewoners op een ludieke manier met elkaar kennis te laten maken is het evenement Bakkum Bruist in het leven geroepen. Bakkum Bruist heeft als doel diverse bewoners met elkaar te verbinden en daarmee het samenhorigheidsgevoel in Bakkum te versterken.
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Festival
 • Candlelightshopping - Het Candlelightshoppen is uitgegroeid tot een niet meer weg te denken gezellig evenement. De verlichte tuinen en gevels en de sfeervolle muziek maken dit event compleet. Nog snel even kerstinkopen doen? Dit kan tijdens het gezellige Candlelightshoppen in het dorpshart van Castricum.
  Wanneer? Elk jaar in december | Soort: Tentoonstelling
 • Weekmarkt Castricum - Iedere week is er weer een omvangrijke markt (om en nabij 40 kramen) op de Dorpstraat te Castricum. Deze markt, met kramen die divers etens- en handelswaar aanbieden, trekt wekelijks veel bezoekers, waaronder toeristen en bewoners.
  Wanneer? Elke vrijdag van 09:00 tot 16:00 | Soort: Markt
 • Castricum Culinair - Jaarlijks wordt de Brink (in Castricum), hét evenementenplein in het centrum, omgetoverd tot het lekkerste terras van Noord-Holland. Tijdens dit drie-daagse evenement presenteren lokale en regionale restaurants hun culinaire kunsten. Op het terrein is een bar aanwezig die uitstekende wijnen schenkt en andere drankjes.
  Wanneer? Elke (na)zomer | Soort: Braderie
 • Kermis Castricum - Ieder jaar is er in de (na)zomer weer een kermis in Castricum. Er zijn vele verschillende attracties en u kunt genieten van verschillende artiesten. Zo is de kermis een gezellige aangelegenheid, bedoelt voor jong en oud!
  Wanneer? Elke (na)zomer | Soort: Feest
 • Biologische Braderie - Roots Market – back to your roots met natuurlijke producten, waar iedereen blij van wordt! Verzorgingsproducten zonder zooi, (h)eerlijkheden voor in de keuken, kleurrijke kleding mét goede herkomst, handgemaakte hebbedingen die ook nog een hartstikke hip zijn, duurzaamheid voor in en om het huis, bijzondere boeken, eco voor in de tuin en nog veel meer! Een uitje voor iedereen, vol met inspiratie, kinderactiviteiten & (h)eerlijke hapjes!
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Braderie
 • Uit je Bak Festival - Het Uit Je Bak Festival is het visitekaartje van cultureel poppodium De Bakkerij in Castricum. Hier komen muziek, theater, dans en kunst samen. Dit is geweldig voor jong en oud, dus komt u ook een kijkje nemen?
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Festival