Nieuws Castricum

Napret! Dam tot Damloop 2019 (filmpjes)
Dat Solomon Berihu (m) en Evaline Chirchir (v) de Damloop 2019 hebben gewonnen, is een mooi feitje dat we bij dezen optikken, maar de echte winnaars zijn op het podium gehesen...

Twijfels over nieuwe Iepenstraat Krommenie
De nieuwe inrichting van de Iepenstraat in Krommenie krijgt niet van iedereen applaus. Sonja Puhl-Diehle van de Fietserbond Zaanstreek twitterde bovenstaande foto...

50woordenfoto: Scouting-koe
Scouting-koe Deze koe is de buurvrouw van Villa Kalverliefde, de plek aan het eind van de Zaanse Schans waar het nieuwe Molenmuseum – de Wereld van Windmolens...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Castricum

Castricum op Twitter

Tevredenheid in Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo stijgt licht https://t.co/fL8P5IVY0Z #castricum
Door @KijkOpCastricum op 23-09-2019 11:11:23

Inbraak, drugs, alcohol en verkeerscontroles https://t.co/kr73tbOnTj #castricum
Door @KijkOpCastricum op 23-09-2019 06:51:26

De Beemster, sinds 1999 op de werelderfgoedlijst https://t.co/4aMNi7TaEE #castricum
Door @KijkOpCastricum op 22-09-2019 17:21:18

RT @Uitkijkpost: Tevredenheid in Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo stijgt licht https://t.co/0Ahi4YssWo https://t.co/2eOGVuwuRb
Door @heiloo_online op 22-09-2019 15:48:03

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Castricum

 • Zomerfestival Kunst & Koningsduin - Tijdens het tweejaarlijks festival Kunst & Koningsduin kunt u op een bijzondere manier kennismaken met de duinen. Een speciaal uitgezette wandeltocht door het prachtige duinlandschap leidt u langs een grote verscheidenheid aan kunstvormen. Jong en oud kan zijn hart ophalen aan poëzie, literatuur, muziek, dans, theater en beeldende kunst. En het leuke is: de makers zijn er ook.
  Wanneer? Elke twee jaar | Soort: Festival
 • Jaarmarkt Castricum - Tijdens de jaarmarkt verandert de dorpskern van Castricum in één groot kleurrijk handelsplein. Van demonstratiestands tot fruitkramen, van springkussens tot strandspullen, op deze markt is werkelijk alles te vinden. Snuffel tussen de kraampjes, laat u verleiden door de praatjes van de echte ouderwetse standwerkers of scoor net dat ene stranditem waar u de hele tijd al zo hard naar op zoek was.
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Markt
 • Rock 'n Rol Street Akersloot - Jaarlijks trekken tijdens Rock 'n Rol Street Akersloot duizenden liefhebbers naar het Wilhelminaplein in Akersloot om te genieten van dit swingende Rock & Roll weekend met diverse evenementen zoals jaarmarkt, solexrace en oldtimerfestival. Leuk voor iedereen!
  Wanneer? Elke (na)zomer | Soort: Feest
 • Bakkum Bruist - Bakkum is een dorp met een bijzondere en diverse kern aan bewoners.​D​e afgelopen jaren zijn veel nieuwe bewoners komen wonen in Bakkum door onder andere de komst van Nieuw Koningsduin. Om de huidige kern en de nieuwe bewoners op een ludieke manier met elkaar kennis te laten maken is het evenement Bakkum Bruist in het leven geroepen. Bakkum Bruist heeft als doel diverse bewoners met elkaar te verbinden en daarmee het samenhorigheidsgevoel in Bakkum te versterken.
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Festival
 • Candlelightshopping - Het Candlelightshoppen is uitgegroeid tot een niet meer weg te denken gezellig evenement. De verlichte tuinen en gevels en de sfeervolle muziek maken dit event compleet. Nog snel even kerstinkopen doen? Dit kan tijdens het gezellige Candlelightshoppen in het dorpshart van Castricum.
  Wanneer? Elk jaar in december | Soort: Tentoonstelling
 • Weekmarkt Castricum - Iedere week is er weer een omvangrijke markt (om en nabij 40 kramen) op de Dorpstraat te Castricum. Deze markt, met kramen die divers etens- en handelswaar aanbieden, trekt wekelijks veel bezoekers, waaronder toeristen en bewoners.
  Wanneer? Elke vrijdag van 09:00 tot 16:00 | Soort: Markt
 • Castricum Culinair - Jaarlijks wordt de Brink (in Castricum), hét evenementenplein in het centrum, omgetoverd tot het lekkerste terras van Noord-Holland. Tijdens dit drie-daagse evenement presenteren lokale en regionale restaurants hun culinaire kunsten. Op het terrein is een bar aanwezig die uitstekende wijnen schenkt en andere drankjes.
  Wanneer? Elke (na)zomer | Soort: Braderie
 • Kermis Castricum - Ieder jaar is er in de (na)zomer weer een kermis in Castricum. Er zijn vele verschillende attracties en u kunt genieten van verschillende artiesten. Zo is de kermis een gezellige aangelegenheid, bedoelt voor jong en oud!
  Wanneer? Elke (na)zomer | Soort: Feest
 • Biologische Braderie - Roots Market – back to your roots met natuurlijke producten, waar iedereen blij van wordt! Verzorgingsproducten zonder zooi, (h)eerlijkheden voor in de keuken, kleurrijke kleding mét goede herkomst, handgemaakte hebbedingen die ook nog een hartstikke hip zijn, duurzaamheid voor in en om het huis, bijzondere boeken, eco voor in de tuin en nog veel meer! Een uitje voor iedereen, vol met inspiratie, kinderactiviteiten & (h)eerlijke hapjes!
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Braderie
 • Uit je Bak Festival - Het Uit Je Bak Festival is het visitekaartje van cultureel poppodium De Bakkerij in Castricum. Hier komen muziek, theater, dans en kunst samen. Dit is geweldig voor jong en oud, dus komt u ook een kijkje nemen?
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Festival