Nieuws Boxmeer

Harmonie Boxmeer houdt voorjaarsconcert
'Super Stars' is het thema van het voorjaarsconcert dat op zondagmiddag 24 maart wordt gepresenteerd in de grote concertzaal van Hotel-Restaurant Riche in...

Dankjewel met rozen op Sint Anna
Op 12 maart leverde Richard Blom, zoon van bewoonster Riet Blom, alvast de helft van de 360 bossen witte rozen af bij woonzorgcentrum Sint Anna in Boxmeer...

Toneelstuk in Oploo
Nadat toneelvereniging Doekmaroploo een aantal jaren niet meer in de 'Oude Heerlijkheid' heeft gespeeld, is ze weer terug op dit vertrouwde plekje in Oploo...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Boxmeer

Boxmeer op Twitter

Harmonie Boxmeer houdt voorjaarsconcert: 'Super Stars' is het thema van het voorjaarsconcert dat op zondagmiddag 24… https://t.co/SVy9c32SPe
Door @OmroepLVC op 22-03-2019 15:14:15

Harmonie Boxmeer houdt voorjaarsconcert - https://t.co/oHhjqxRhO4 https://t.co/dUrTuvAvMa
Door @boxmeersweekbla op 22-03-2019 15:04:15

Royals in de lift! - Nieuws - Land van Cuijk: De Royals Honk- en Softbalvereniging zijn gepromoveerd en spelen nu 1… https://t.co/2UVk0XxuZg
Door @OmroepLVC op 22-03-2019 12:11:51

Whoa. Wat is er in oud-#SP-bolwerk Boxmeer gebeurd? SP daar gehalveerd, #FvD maakt juist enorme sprong. (Uitslagen… https://t.co/xEFAll8dRG
Door @kajleers op 21-03-2019 16:20:26

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Boxmeer

 • Muziekpark - In de zomer vindt traditioneel weer Muziekpark plaats te Boxmeer. Bands kunnen zich opgeven voor dit geweldige festival. Zo ontstaat er een grote diversiteit aan stijlen en valt er voor iedereen wat te beleven!
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Festival
 • LEKKER.UIT - LEKKER.UIT, een nieuw food-truck festival in Boxmeer. Een tiental foodtrucks zal het Weijerpark versieren samen met diverse artiesten en theatertalenten, toegang is geheel gratis! Op zaterdag start het spectakel om 14.00 uur tot 0.00 uur. Op zondag openen we het programma vanaf 12.00 uur tot 20.00 uur.
  Wanneer? Elk jaar in begin september | Soort: Festival
 • Blues Alive Boxmeer - In september is het weer zover: BLUES ALIVE BOXMEER. Na de meer dan AWESOME editie van voorgaande jaren kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. De line-up belooft wederom fenomenaal te worden. Blues Alive Boxmeer is een kleinschalig en intiem festival met een beperkte hoeveelheid kaarten.
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Festival
 • Weekmarkt Boxmeer - Op donderdag is sinds jaar en dag de weekmarkt. Voor uw heerlijke boodschappen, verse groenten en fruit, kado-artikelen, mode-accessoires en ga zo maar door. Van oudsher is het marktaanbod betaalbaar: op de markt is een gulden een daalder waard!. Daarnaast is een bezoek aan de weekmarkt in Boxmeer ook erg gezellig. Lekker slenteren langs de kramen, genieten van verse (Hollandse) hap en een drankje. De markt, van alle markten thuis! De weekmarkt staat iedere donderdag opgesteld op het Raadhuisplein.
  Wanneer? Elke donderdag van 13:00 tot 16:30 | Soort: Markt
 • Boxmeerdaagse - Elke dag een leuke loop, ca 45 km per dag. Door de bekende Maasheggen, door heide, langs vennen, zelfs de Duitse staatsbossen, steeds weer een verrassing. Een echte uitdaging voor de sportievelingen onder ons!
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Sport
 • Truckrun Boxmeer - Stichting Truckers GKB organiseert jaarlijks de Truckrun Boxmeer (ook wel Truckerskonvooi genoemd) op de derde zondag in september. Op deze dag geven wij mensen met een beperking uit de regio de mogelijkheid om in een konvooi van +/- 250 vrachtwagens, ongeveer 14 km aaneengesloten, mee te rijden over een route van +/- 40 kilometer door het Land van Cuijk.
  Wanneer? Elk jaar op de derde zondag van september | Soort: Tentoonstelling
 • Streekmarkt Groeningen - Jaarlijks houdt men in Groeningen een lokale streekmarkt op kasteel De Voirt met ca. 50 standplaatsen met kinderkleding, aardewerk, lokale levensmiddelen, lekker hapjes, schilderijen, wolwerkjes ed. Leuk voor het hele gezin!
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Markt
 • Daags na de Tour - Daags na de Tour is een Nederlands wielerevenement dat vanaf 1979 op de maandag direct na afloop van de Ronde van Frankrijk in het centrum van Boxmeer wordt gehouden. Dit geweldige evenement wil je zeker niet missen!
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Sport
 • Kerstballen Marathon - Om het jaar sportief af te sluiten organiseert men in Boxmeer jaarlijks de 'Kerstballen Marathon'. 7 ronden van 6 km. Bijna geheel onverhard. Over bospaden en veldwegen. Na afloop krijg je een medaille en oorkonde als bewijs van je prestatie en je komt in de uitslagenlijst.
  Wanneer? Elk jaar in december | Soort: Sport