Nieuws Boxmeer

‘Weten jullie dat ik in Auschwitz zat? Een hel...’
DEN BOSCH - Terwijl wordt herdacht dat 75 jaar ­geleden het concentratiekamp Auschwitz werd bevrijd, duikt in het Brabants Historisch Informatie Centrum (BHIC) in...

Olie in het Markvlietkanaal bij Roosendaal, waterschap doet onderzoek naar de veroorzaker
ROOSENDAAL - Waterschap Brabantse Delta is vrijdag tot halverwege de avond bezig geweest met het opruimen van olie in het Markvlietkanaal ter hoogte van industrieterrein...

Om een raar schaap mag je lachen, ook als het op een beroemd kunstwerk staat
Schrik in België, waar een beroemd kunstwerk was gerestaureerd. Jarenlang hadden ze in Gent gewerkt aan een opknapbeurt van het Lam Gods, in de late middeleeuwen geschilderd...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Boxmeer

Boxmeer op Twitter

23 januari 2020, 22:51 uur Meerderheid Mill en Sint Hubert wil opgaan in nieuwe gemeente Land van Cuijk Een overgro… https://t.co/qxFgonaCXc
Door @noordbrabant op 24-01-2020 00:39:02

Broers ruziën over mogelijke herindeling: 'Maar het moet wel gezellig blijven': Blijft Mill zelfstandig? Of sluit d… https://t.co/YfZZexylVZ
Door @OmroepLVC op 22-01-2020 18:03:52

Tijd voor iets nieuws? #vacature Productiemedewerker, Boxmeer https://t.co/qdtlWgwRaD
Door @NLzoektwerk op 22-01-2020 13:43:02

RT @OmroepLVC: Volg hier het laatste nieuws van Afvalinzameling Land van Cuijk en Boekel. Gemeente Boxmeer https://t.co/0F5dF8nHFV
Door @Cuijk op 21-01-2020 09:26:00

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Boxmeer

 • Muziekpark - In de zomer vindt traditioneel weer Muziekpark plaats te Boxmeer. Bands kunnen zich opgeven voor dit geweldige festival. Zo ontstaat er een grote diversiteit aan stijlen en valt er voor iedereen wat te beleven!
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Festival
 • LEKKER.UIT - LEKKER.UIT, een nieuw food-truck festival in Boxmeer. Een tiental foodtrucks zal het Weijerpark versieren samen met diverse artiesten en theatertalenten, toegang is geheel gratis! Op zaterdag start het spectakel om 14.00 uur tot 0.00 uur. Op zondag openen we het programma vanaf 12.00 uur tot 20.00 uur.
  Wanneer? Elk jaar in begin september | Soort: Festival
 • Blues Alive Boxmeer - In september is het weer zover: BLUES ALIVE BOXMEER. Na de meer dan AWESOME editie van voorgaande jaren kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. De line-up belooft wederom fenomenaal te worden. Blues Alive Boxmeer is een kleinschalig en intiem festival met een beperkte hoeveelheid kaarten.
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Festival
 • Weekmarkt Boxmeer - Op donderdag is sinds jaar en dag de weekmarkt. Voor uw heerlijke boodschappen, verse groenten en fruit, kado-artikelen, mode-accessoires en ga zo maar door. Van oudsher is het marktaanbod betaalbaar: op de markt is een gulden een daalder waard!. Daarnaast is een bezoek aan de weekmarkt in Boxmeer ook erg gezellig. Lekker slenteren langs de kramen, genieten van verse (Hollandse) hap en een drankje. De markt, van alle markten thuis! De weekmarkt staat iedere donderdag opgesteld op het Raadhuisplein.
  Wanneer? Elke donderdag van 13:00 tot 16:30 | Soort: Markt
 • Boxmeerdaagse - Elke dag een leuke loop, ca 45 km per dag. Door de bekende Maasheggen, door heide, langs vennen, zelfs de Duitse staatsbossen, steeds weer een verrassing. Een echte uitdaging voor de sportievelingen onder ons!
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Sport
 • Truckrun Boxmeer - Stichting Truckers GKB organiseert jaarlijks de Truckrun Boxmeer (ook wel Truckerskonvooi genoemd) op de derde zondag in september. Op deze dag geven wij mensen met een beperking uit de regio de mogelijkheid om in een konvooi van +/- 250 vrachtwagens, ongeveer 14 km aaneengesloten, mee te rijden over een route van +/- 40 kilometer door het Land van Cuijk.
  Wanneer? Elk jaar op de derde zondag van september | Soort: Tentoonstelling
 • Streekmarkt Groeningen - Jaarlijks houdt men in Groeningen een lokale streekmarkt op kasteel De Voirt met ca. 50 standplaatsen met kinderkleding, aardewerk, lokale levensmiddelen, lekker hapjes, schilderijen, wolwerkjes ed. Leuk voor het hele gezin!
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Markt
 • Daags na de Tour - Daags na de Tour is een Nederlands wielerevenement dat vanaf 1979 op de maandag direct na afloop van de Ronde van Frankrijk in het centrum van Boxmeer wordt gehouden. Dit geweldige evenement wil je zeker niet missen!
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Sport
 • Kerstballen Marathon - Om het jaar sportief af te sluiten organiseert men in Boxmeer jaarlijks de 'Kerstballen Marathon'. 7 ronden van 6 km. Bijna geheel onverhard. Over bospaden en veldwegen. Na afloop krijg je een medaille en oorkonde als bewijs van je prestatie en je komt in de uitslagenlijst.
  Wanneer? Elk jaar in december | Soort: Sport