Nieuws Blaricum

Boekprestentatie ‘De dood van Nick Bood’
Dirk Jan Bood, de vader van Nick Bood die in de nacht van 29 april 2017 doodgestoken werd op de Savornin Lohmanstraat in Zaandam, schreef een boek over de moord op zijn zoon...

Wormerland populair: 30 kandidaten voor ‘De Nieuwe Peter Tange’
30 mensen willen burgemeester van Wormerland worden. Bij de provincie kwamen sollicitatiebrieven van 16 vrouwen en 14 mannen binnen. Dit heeft Arthur van Dijk, commissaris...

Struikelstenen onthuld
Vandaag worden op vier plekken in Zaandam Struikelstenen onthuld. In de stenen staan de namen gebeiteld van Zaanse Joden die de gruwelen van de Tweede Wereldoorlog niet...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Blaricum

Blaricum op Twitter

Benefietavond voor Met je Hart bij Bistrôt Chapeau in Blaricum - https://t.co/2DzUYlMpYm
Door @Laarder_Courant op 17-11-2019 11:35:22

RT @HuizerNieuws: KNRM #Huizen en Blaricum zelfstandig verder - https://t.co/FSLUBF2ndm
Door @DCvanDeutekom op 15-11-2019 15:47:31

KNRM Huizen en #Blaricum zelfstandig verder - https://t.co/5SbMaoZhxc
Door @Laarder_Courant op 15-11-2019 15:38:16

KNRM #Huizen en Blaricum zelfstandig verder - https://t.co/FSLUBF2ndm
Door @HuizerNieuws op 15-11-2019 15:38:05

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Blaricum

 • Koningsdag Blaricum - De Blaricummerie met heel veel marktkramen in het oude dorp, de kindervrijmarkt, de rommelmarkt met tweedehands boeken en snuisterijen, live muziek en diverse kinderattracties! Dit alles maakt Blaricum n van de gezelligste plaatsen om Koningsdag te vieren. De Blaricummerie is van 10.00 tot 16.00 uur.
  Wanneer? Elk jaar op 27 april | Soort: Feest
 • Kermis Blaricum - In eind augustus gaat de Blaricumse Kermisweek weer van start met ringsteken op ongezadelde paarden en ponys op het Ziekenweitje aan de Meentzoom. Het volledige programma van alle activiteiten die de Oranje Vereniging Blaricum in augustus zal organiseren, staat binnenkort op hun website.
  Wanneer? Elk jaar in eind augustus | Soort: Feest
 • Sinterklaasintocht - Sinterklaas bezoekt Blaricum ieder jaar in midden november met heel veel pieten, pakjes en pepernoten in de Bijvanck en in het Oude Dorp. Deze optocht wil je als kind en ouder zeker niet missen!
  Wanneer? Elk jaar in midden november | Soort: Tentoonstelling
 • Gooische Rally - Na diverse zeer succesvolle en uitdagende edities gedurende de afgelopen tientallen jaren, zal het volgende hoofdstuk Gooische Rally worden geschreven. Een echte aanrader voor de liefhebber!
  Wanneer? Elk jaar op de tweede zondag van september | Soort: Tentoonstelling
 • Happy Spirit Days - Op het charmante tuinfestival Happy Spirit Days zijn alle ingredinten aanwezig voor een leven in balans. In en rond de boerderij in het oude dorp van Blaricum vind je bekende sprekers, bijzondere optredens en life-changing workshops.
  Wanneer? Elke voorzomer | Soort: Feest
 • Gooische Run - De Gooische Run wordt gehouden op een parcours tussen Blaricum en Laren, in een prachtige omgeving met volop gezelligheid langs de route. Je kunt deelnemen aan diverse afstanden, geschikt voor jong en oud!
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Sport
 • Atelierroute Blaricum - Door de Stichting kunst en cultuur Blaricum wordt voor jaarlijkse atelierroute gehouden. De informatiebrochures met namen, locaties en afbeeldingen van het werk liggen in het gemeentehuis, de ateliers en bij diverse winkels in het dorp.
  Wanneer? Elk najaar | Soort: Tentoonstelling