Nieuws Beek

Fons Heuts toch raadslid: slimme zet of kiezersbedrog?
Fons Heuts wil toch raadslid worden. Een opmerkelijke en late move die net zo merkwaardig is als zijn eerdere uitspraak om wel lijsttrekker van Beekdaelen Lokaal te worden...

Werk aan slechte wegen begint snel in Kerkrade
De reconstructie van vier in slechte staat verkerende wegen in Kerkrade gaat snel beginnen. De gemeente heeft twee nieuwe bedrijven aangewezen na de recente breuk met...

Arrivatrein naar Luik blijft onzeker
De Belgische overheid komt steeds met andere argumenten om te voorkomen dat Arriva vanuit Limburg met treinen naar Luik kan rijden. Dat stelt Arriva-directeur Anne Hettinga...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Beek

Beek op Twitter

Kleine dikke gewapende overvaller op de vlucht in Beek en Donk https://t.co/rONwPEVuP4
Door @trendrNL op 20-11-2018 22:55:02

Vanavond is de Facebookpagina van de gemeente Beek live gegaan tijdens een gezellige en drukbezochte avond voor nie… https://t.co/GqJjDtwGDj
Door @VanBastenBoddin op 20-11-2018 20:43:18

Schoonzoon looft 10.000 euro uit voor gouden tip na gewapende woningoverval Beek en Donk https://t.co/9hSlhnUhUy
Door @Basjesscha op 20-11-2018 19:41:57

BEEK EN DONK : 10.000 euro voor gouden tip gewapende overval https://t.co/iZWbqjiR2D via @telegraaf
Door @Do666999 op 20-11-2018 17:04:12

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Beek

 • Kelder Zolder Markt - De Kelder Zolder Markt wordt jaarlijks keer georganiseerd door Mannenkoor Beeker Liedertafel. Ruim 200 standhouders bieden een keur van producten aan. Iedereen vindt wel iets van zijn gading: boeken, muziek, porselein, speelgoed, kleren en nog veel meer.
  Wanneer? Elk jaar in augutus | Soort: Markt
 • Zwem4Daagse - Voor jong en oud vier dagen 400, 600, 800 of 1000 meter zwemmen en diverse activiteiten in en om het zwembad. Tijd van 18.00 uur tot 20.00 uur op vrijdag en maandag, zaterdag 17.00 tot 21.00 uur en zondag 17.00 tot 20.00 uur. Leuk voor jong en oud!
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Sport
 • Multiculturele Dorpsdag - Tijdens deze feestelijke dag kunnen de inwoners van Beek kennismaken met de diverse culturen die Beek rijk is. Er worden gratis hapjes en drankjes aangeboden uit de hele wereld. Daarnaast kunnen de bezoekers genieten van diverse optredens, knutselactiviteiten, schminken, henna tattoos en informatieve kramen.
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Feest
 • Singletrack Mountainbike Event - Elk najaar is de Bikeboutique Mountainbike Event een van de eerste in een reeks van toertochten in Zuid-Limburg. Met mooie afwisselende routes en afstanden willen we alle mountainbikers uitnodigen. De route is bovengemiddeld technisch en uitdagend.
  Wanneer? Elk (na)jaar | Soort: Sport
 • Zomerlicht Festival - Het Zomerlicht Festival is een tweedaags festival te Beek. Dit betekent 2 dagen genieten van muziek, verrassende festival acts, een lifestyle markt, elkaar, heerlijk eten & drinken in het mooie, sfeervolle park Genbroek!
  Wanneer? Elke (voor)zomer | Soort: Festival
 • Markt Beek - Iedere week is er een grote markt in de gemeente Beek: er komen circa 40 kramen samen om allerlei etens- en handelswaar aan te bieden aan de Beekse bevolking. De markt vindt iedere woensdagochtend op het Marktplein plaats.
  Wanneer? Elke woensdagochtend | Soort: Markt
 • Markt Spaubeek - Iedere donderdagochtend is er een kleinschalige markt in Spaubeek. Deze markt voorziet de Spaubekers van voedsel en andere waren. De markt vindt wekelijks plaats op het Marktplein. Voornamelijk onder de oudere inwoners is deze markt wekelijkse kost.
  Wanneer? Elke donderdagochtend | Soort: Markt
 • KinderVakantieWerk - De kinderen worden ingedeeld in twee categorieën: junioren (groep 2 t/m 5) en senioren (groep 6 t/m 8). Voor de junioren staat een ontdekkend uitstapje op het programma en voor de senioren worden twee overnachtingen aangeboden. Een leuk programma staat hen te wachten tijdens de KinderVakantieWeek!
  Wanneer? Elke zomer(vakantie) | Soort: Feest