Nieuws Baarn

Woningbouwprojecten Woerden en Overvecht winnen 100 dagen challenge provincie Utrecht
De woningmarkt zit op slot en het maken van nieuwe plannen duurt te lang. Maar, versnellen kan! Twee projecten zijn vandaag uitgeroepen als winnaars van de woningbouwchallenge...

Onderhoudswerkzaamheden Rondweg-Oost Veenendaal
Vanaf zaterdagochtend 27 oktober tot zondagochtend 28 oktober 2018 voert aannemer Boskalis in opdracht van de provincie Utrecht groot asfaltonderhoud uit op de Rondweg-Oost...

Tien jaar helpende handen
HOUTEN - Aan de Slinger in Houten bestaat dit seizoen 10 jaar. Dit wordt op verschillende momenten in het seizoen gevierd. Afgelopen 14 oktober vierden betrokkenen feest...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Baarn

Baarn op Twitter

Verder kijken dan je neus lang is…. https://t.co/31n24o88Jm
Door @WelkomInBaarn op 18-10-2018 16:46:03

8. Bruine plaatjes van Baarn https://t.co/bwaU0NzI2x
Door @WelkomInBaarn op 18-10-2018 10:10:02

Lange file op A1 door ongeluk bij Baarn https://t.co/v0MKxlhFCB
Door @WelkomInBaarn op 18-10-2018 09:36:04

RT @PolitiekTino: Vandaag op @rtvutrecht “Bevoorrading nieuwe Aldi Baarn gevaarlijk" https://t.co/wy84622Mzt
Door @lightcreative op 18-10-2018 09:30:02

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Baarn

 • Cultureel Festival Baarn - In begin september kan je genieten van theater, klassieke muziek, rock, jazz, dans, pop en nog veel meer. Kom kijken naar één van de vele optredens en bezoek de gezellige markten en pleinen. Tijdens het Cultureel Festival wordt het centrum omgetoverd tot het culturele hart van de regio. Kom jij ook naar Baarn?
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Festival
 • Alltogether Festival - Het ALLTOGETHER festival wordt gehouden in het eerste weekend van juni, in de Pekingtuin in Baarn. Dit festival is een openlucht ontmoetingsfestival in een park in het centrum van Baarn en trekt veel toeschouwers. Dit festival heeft een zeer gevarieerde programmering, waarbij een jeugdprogramma een belangrijk onderdeel is.
  Wanneer? Elk jaar in eerste weekend van juni | Soort: Festival
 • Koningsdag - Op 27 april vieren we het grootste Oranjefeest van het jaar: Koningsdag! De Pekingtuin van Baarn wordt deze dag weer podium voor diverse bands, DJ’s en bekende artiesten. Ook dit jaar komt er weer een fantastisch programma.
  Wanneer? Elk jaar op 27 april | Soort: Feest
 • Weekmarkt Baarn - Op de Brink wordt elke dinsdag van circa 08.00 uur ’s morgens tot 14.00 uur ‘s middags de weekmarkt gehouden. Met zo’n 40 marktkramen is er een ruim aanbod van verse groente, fruit, vis, kaas, broodproducten, noten, bloemen, stoffen, kleding, fournituren en nog veel meer.
  Wanneer? Elke dinsdag van 08:00 tot 14:00 | Soort: Markt
 • De Franse Dagen - Tijdens De Franse Dagen draait het om beleven en ervaren: laat u inspireren door de live muziekoptredens, streekproducten op de Franse Dagen te Kasteel Groeneveld in Baarn. Leuk voor jong en oud!
  Wanneer? Elk jaar in juni | Soort: Feest
 • Vlooienmarkt Baarn - Gezellige binnen vlooienmarkt in Sportcentrum de Trits in Baarn. Ook is er horeca aanwezig, worden de kinderen vermaakt en is het parkeren gratis. Op de vlooienmarkt is genoeg te vinden, zodat je nooit met lege handen naar huis gaat!
  Wanneer? Elk (voor)jaar | Soort: Markt
 • Kermis Baarn - Ieder jaar is het weer zover: er is kermis in Baarn. In mei is er een middelgrote kermis in Baarn, met diverse attracties, geschikt voor jong en oud. De kermis trekt jaarlijks vele bezoekers uit Baarn en omgeving. U wilt dit niet missen, toch?
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Feest