Nieuws Baarn

Complete programma Rijnweek bekend
Rhenen - Met trots presenteert de Rijnweek haar programma voor 2019. Wederom is komt een breed scala aan artiesten die naar de Veerwei in Rhenen komen. In de lijn, traditie...

Beelden van geheime veen-receptuur
Veenendaal - Helemaal weg van veen en wat kun je daar mee doen. Dat legde Nick van de Griendt zijn toehoorders uit. Hij kwam in de cultuurfabriek om daarover te vertellen...

Scootmobieltoertocht met aardbeien en de eerste kersen
Op 13 juni was de vijfde Scootmobieltoertocht door Veenendaal e.o. Deze keer werd gereden richting het Franse Gat om een groepsfoto te maken bij de Sponsor Primera Van...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Baarn

Baarn op Twitter

Baarn 'gevaarlijke gemeente' voor wethouders https://t.co/oTIQmzla7X
Door @WelkomInBaarn op 16-06-2019 06:51:05

Baarn promoveert naar Derde Klasse, Kockengen op herkansing https://t.co/J8RfXTANZG
Door @WelkomInBaarn op 15-06-2019 16:47:33

Megavertraging op A1 tussen Baarn en Amersfoort lost op, weg inmiddels weer vrij https://t.co/LmtuUMiuLg
Door @WelkomInBaarn op 14-06-2019 14:12:32

RT @IkBenVrouwtje: Megavertraging op A1 tussen Baarn en Amersfoort #rtvutrecht Derde ongeval deze week op de A1!!! Én vandaag weer een wegp…
Door @IkBenVrouwtje op 14-06-2019 13:37:59

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Baarn

 • Cultureel Festival Baarn - In begin september kan je genieten van theater, klassieke muziek, rock, jazz, dans, pop en nog veel meer. Kom kijken naar één van de vele optredens en bezoek de gezellige markten en pleinen. Tijdens het Cultureel Festival wordt het centrum omgetoverd tot het culturele hart van de regio. Kom jij ook naar Baarn?
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Festival
 • Alltogether Festival - Het ALLTOGETHER festival wordt gehouden in het eerste weekend van juni, in de Pekingtuin in Baarn. Dit festival is een openlucht ontmoetingsfestival in een park in het centrum van Baarn en trekt veel toeschouwers. Dit festival heeft een zeer gevarieerde programmering, waarbij een jeugdprogramma een belangrijk onderdeel is.
  Wanneer? Elk jaar in eerste weekend van juni | Soort: Festival
 • Koningsdag - Op 27 april vieren we het grootste Oranjefeest van het jaar: Koningsdag! De Pekingtuin van Baarn wordt deze dag weer podium voor diverse bands, DJ’s en bekende artiesten. Ook dit jaar komt er weer een fantastisch programma.
  Wanneer? Elk jaar op 27 april | Soort: Feest
 • Weekmarkt Baarn - Op de Brink wordt elke dinsdag van circa 08.00 uur ’s morgens tot 14.00 uur ‘s middags de weekmarkt gehouden. Met zo’n 40 marktkramen is er een ruim aanbod van verse groente, fruit, vis, kaas, broodproducten, noten, bloemen, stoffen, kleding, fournituren en nog veel meer.
  Wanneer? Elke dinsdag van 08:00 tot 14:00 | Soort: Markt
 • De Franse Dagen - Tijdens De Franse Dagen draait het om beleven en ervaren: laat u inspireren door de live muziekoptredens, streekproducten op de Franse Dagen te Kasteel Groeneveld in Baarn. Leuk voor jong en oud!
  Wanneer? Elk jaar in juni | Soort: Feest
 • Vlooienmarkt Baarn - Gezellige binnen vlooienmarkt in Sportcentrum de Trits in Baarn. Ook is er horeca aanwezig, worden de kinderen vermaakt en is het parkeren gratis. Op de vlooienmarkt is genoeg te vinden, zodat je nooit met lege handen naar huis gaat!
  Wanneer? Elk (voor)jaar | Soort: Markt
 • Kermis Baarn - Ieder jaar is het weer zover: er is kermis in Baarn. In mei is er een middelgrote kermis in Baarn, met diverse attracties, geschikt voor jong en oud. De kermis trekt jaarlijks vele bezoekers uit Baarn en omgeving. U wilt dit niet missen, toch?
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Feest