Nieuws Baarn

Zumba minicursus in het Ontmoetingshuis
Maandag 4 maart start de minicursus Zumba in het Ontmoetingshuis. De lessen worden verzorgd door You and me Dance...

Spannende verhalen van Sanne Heymann
Veenendaal - Sanne Heymann vertelde vrijdag spannende verhalen in een zaal op de eerste verdieping in de Cultuurfabriek. Het voorlezen begon stipt 15.00 uur en er waren...

Shortlist verkiezing Z-O-U-T schrijver 2019 bekend
Schrijvers Ronald van der Pol en Soraya Vink maken met hun thrillers kans om verkozen te worden tot Z-O-U-T schrijver van het jaar. Zij staan samen met Martin Boetselaar...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Baarn

Baarn op Twitter

RT @PvdABaarn: Kom jij 4 maart naar onze avond over 'bestrijd je klimaatstress'? Je krijgt o.a. een handig overzicht: hoe kun je bijv. je e…
Door @WilmaAlina op 23-02-2019 14:44:07

RT @PvdABaarn: Kom jij 4 maart naar onze avond over 'bestrijd je klimaatstress'? Je krijgt o.a. een handig overzicht: hoe kun je bijv. je e…
Door @SlingerAnne op 22-02-2019 17:39:42

Gemeentelijke belastingaanslag en WOZ-beschikking komen eraan https://t.co/qmpNE7vTti
Door @WelkomInBaarn op 22-02-2019 13:01:29

Avond ‘bestrijd je klimaatstress’ https://t.co/hgUzNREnuK
Door @WelkomInBaarn op 22-02-2019 10:59:27

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Baarn

 • Cultureel Festival Baarn - In begin september kan je genieten van theater, klassieke muziek, rock, jazz, dans, pop en nog veel meer. Kom kijken naar één van de vele optredens en bezoek de gezellige markten en pleinen. Tijdens het Cultureel Festival wordt het centrum omgetoverd tot het culturele hart van de regio. Kom jij ook naar Baarn?
  Wanneer? Elk jaar in september | Soort: Festival
 • Alltogether Festival - Het ALLTOGETHER festival wordt gehouden in het eerste weekend van juni, in de Pekingtuin in Baarn. Dit festival is een openlucht ontmoetingsfestival in een park in het centrum van Baarn en trekt veel toeschouwers. Dit festival heeft een zeer gevarieerde programmering, waarbij een jeugdprogramma een belangrijk onderdeel is.
  Wanneer? Elk jaar in eerste weekend van juni | Soort: Festival
 • Koningsdag - Op 27 april vieren we het grootste Oranjefeest van het jaar: Koningsdag! De Pekingtuin van Baarn wordt deze dag weer podium voor diverse bands, DJ’s en bekende artiesten. Ook dit jaar komt er weer een fantastisch programma.
  Wanneer? Elk jaar op 27 april | Soort: Feest
 • Weekmarkt Baarn - Op de Brink wordt elke dinsdag van circa 08.00 uur ’s morgens tot 14.00 uur ‘s middags de weekmarkt gehouden. Met zo’n 40 marktkramen is er een ruim aanbod van verse groente, fruit, vis, kaas, broodproducten, noten, bloemen, stoffen, kleding, fournituren en nog veel meer.
  Wanneer? Elke dinsdag van 08:00 tot 14:00 | Soort: Markt
 • De Franse Dagen - Tijdens De Franse Dagen draait het om beleven en ervaren: laat u inspireren door de live muziekoptredens, streekproducten op de Franse Dagen te Kasteel Groeneveld in Baarn. Leuk voor jong en oud!
  Wanneer? Elk jaar in juni | Soort: Feest
 • Vlooienmarkt Baarn - Gezellige binnen vlooienmarkt in Sportcentrum de Trits in Baarn. Ook is er horeca aanwezig, worden de kinderen vermaakt en is het parkeren gratis. Op de vlooienmarkt is genoeg te vinden, zodat je nooit met lege handen naar huis gaat!
  Wanneer? Elk (voor)jaar | Soort: Markt
 • Kermis Baarn - Ieder jaar is het weer zover: er is kermis in Baarn. In mei is er een middelgrote kermis in Baarn, met diverse attracties, geschikt voor jong en oud. De kermis trekt jaarlijks vele bezoekers uit Baarn en omgeving. U wilt dit niet missen, toch?
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Feest