Nieuws Assen

Geschiedenis bewoning Deurze en Amelte tijdens wandeling
Deurze - Wandel op 1 augustus mee met de Nationaal Park Drentsche Aa wandeling in rond Amelte, Anreep, Witten, Vredeveld en Rolde...

Summer Break aan Baggelhuizerplas Assen zoekt vrijwilligers
Assen – De organisatie van de Summer Break, het jaarlijkse vakantie-evenement met onder meer sport, spel en cultuur aan de Baggelhuizerplas in Assen, zoekt nog vrijwilligers.

Vaart Welzijn zoekt buurtbemiddelaars in Assen
Assen - Het begint vaak met een kleine ergernis over geluid, de kinderen, een barbecue of een verkeerd geparkeerde auto. Maar soms kan het aardig uit de hand lopen. Ook in...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Assen

Assen op Twitter

RT @RTVDrenthe: Taxichauffeurs hebben niet genoeg aan de vijf standplaatsen op station Assen. Ze willen meer parkeerplekken om reizigers op…
Door @WijDoenMee01 op 23-07-2018 12:48:21

Taxichauffeurs hebben niet genoeg aan de vijf standplaatsen op station Assen. Ze willen meer parkeerplekken om reiz… https://t.co/wa6jTawAzz
Door @RTVDrenthe op 23-07-2018 12:37:42

Taxichauffeurs willen meer ruimte op station #Assen https://t.co/4vuuRC74R2
Door @AssenNL op 23-07-2018 12:36:23

RT @Brainport_ehv: Een nieuw record! @TUeInMotion ook de snelste elektrische auto op TT Circuit Assen #Brainport #Eindhoven https://t.co/kQ…
Door @jgsvuden op 23-07-2018 12:31:48

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Assen

 • Motul TT Assen - De Dutch TT: onvergetelijke motorsport met emotie, die je moet beleven en ervaren. De TT in Assen wordt jaarlijks bezocht door tienduizenden motorfans. Zij bezoeken het circuit voor wedstrijden en ontmoeten andere motorliefhebbers. Voor echte motorliefhebbers is de TT niet te missen!
  Wanneer? Elke laatste zondag van juni | Soort: Sport
 • TT Festival - Voorafgaand aan de Motul TT te Assen is er een TT Festival. Dit festival omvat meerdere dagen en bestaat uit vele activiteiten en evenementen, zoals de TT Nightride, de TT Kermis, de TT Run en het TT Balloon Festival. Ook komen er jaarlijks vele artiesten optreden, om het publiek 's avonds te vermaken. Dit festival is zeker een welkome bijkomstigheid voorafgaand aan het grote motorevent!
  Wanneer? Elke laatste week in juni | Soort: Festival
 • Assen Sprint Eruit! - Kinderactiviteiten iedere woensdagmiddag tijdens de zomervakantie. Leuke activiteiten voor de kinderen zoals schminken, een springkussen en suikerspinnen. Ook mag je een rondje meerijden in de Mercurius Express. Alle activiteiten zijn gratis.
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Feest
 • Preuvenement Assen - Het Preuvenement Assen is een vernieuw(en)d evenement voor jong en oud. Het festival biedt voor ieder wat wils, zowel op culinair gebied, als op het gebied van muziek, kunst en cultuur. Bovendien kan iedereen zich de hele dag vermaken met een veelheid aan activiteiten. Zeker een niet te missen festival voor jong en oud!
  Wanneer? Elke (na)zomer | Soort: Feest
 • Drentse Vlooienmarkt - De Drentse Vlooienmarkt met braderie in de TT-Hall is zeker het laatste jaar uitgegroeid met een groots opgezette markt. Met regelmatig live muziek, geweldige kinderattracties en een uniek vlooienmarkt aanbod met alleen gebruikte spullen en niet te vergeten een gevarieerde braderie. En wilt u even bijkomen, dan kan dit op het horecaterras.
  Wanneer? Elk voor- en najaar | Soort: Markt
 • Brinkmarkt - Woensdag en zaterdag kunt u de weekmarkt in Assen bezoeken. Verschillende markthandelaren bieden algemene marktwaren aan. Te koop op de markt is onder andere: verse groente & fruit, vlees, verse vis en kaas, maar ook mooie bloemen en kleurige planten en natuurlijk allerhande marktproducten! De markt is van 9.00 tot 17.00 uur.
  Wanneer? Elke woensdag en zaterdag | Soort: Markt
 • Biologische markt - Op de Biologische (Boeren)markt in Assen worden de producten rechtstreeks door de producent aan de consument verkocht. Dit staat garant voor versheid, kwaliteit en direct contact tussen de klant en de producent. De markt vindt plaats tussen 09:00 en 17:00.
  Wanneer? Elke zaterdag | Soort: Markt
 • Truckstar Festival - Even alles vergeten, de dure diesel, de oneerlijke concurrentie en ander gedoe; tijdens het Truckstar Festival is het ieder jaar simpelweg genieten van meer dan tweeduizend trucks. Want dat is ieder jaar de kern van het Truckstar Festival! Daaromheen: sfeer, een spectaculair baanprogramma, gezelligheid, lekker wat eten en drinken en heel veel enthousiaste bezoekers.
  Wanneer? Elk laatste weekend van juli | Soort: Festival
 • Kofferbakverkoop - Er staan geen marktkramen zoals op een normale markt. De verkopers krijgen een ruime plek aangewezen op het buiten terrein. De verkopers creëren hier hun eigen verkoop winkeltje. Iedereen heeft hierin zijn eigen idee: iets dat de kofferbakverkopen in Assen uniek maakt.
  Wanneer? Elke zomermaand | Soort: Markt
 • Motocross Grand Prix - Vaak wordt het wereldkampioenschap 'Motocross Grand Prix' gehouden in Assen, op het TT circuit. De wedstrijden vinden plaats in augustus. Vaak wordt er voor Assen gekozen, vanwege het aanwezige, goede circuit, een goede bereikbaarheid en een uitstekende sfeer.
  Wanneer? Bijna jaarlijks | Soort: Sport