Nieuws Arnhem

Van den Brom: AZ heeft Vitesse geweldig pijn gedaan
ALKMAAR - Een agressieve, offensieve speelwijze. Uitgaan van eigen kracht. En doodgewoon winnen. John van den Brom zag AZ het perfecte scenario uitvoeren in de kwartfinale...

Sloetski: Vitesse was zwaar onder de maat
ALKMAAR - De uitschakeling in de KNVB-beker komt hard aan bij Vitesse. Coach Leonid Sloetski spreekt van een zwakke beurt op alle fronten bij AZ...

Arnhemse heuvels te glad door sneeuw; busvervoer ernstig ontregeld
ARNHEM - Vervoerder Breng moet alle zeilen bijzetten om het busvervoer in Arnhem overeind te houden. Als gevolg van de sneeuw en het verkeersinfarct op de wegen vallen...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Arnhem

Arnhem op Twitter

RT @OmroepGLD: 'Jihadrapper' uit Arnhem is Nederlanderschap kwijt https://t.co/cmcrd2txZi https://t.co/OfcZXoGbeq
Door @Doornuook op 22-01-2019 10:01:06

'Jihadrapper' uit Arnhem is Nederlanderschap kwijt https://t.co/9Vbyu5RyF2 https://t.co/Ky6xt6VD1p
Door @ArnhemGld op 22-01-2019 09:59:14

'Jihadrapper' uit Arnhem is Nederlanderschap kwijt https://t.co/cmcrd2txZi https://t.co/OfcZXoGbeq
Door @OmroepGLD op 22-01-2019 09:59:12

Harbers neemt Syriëganger Marouane B. Nederlandse nationaliteit af https://t.co/V51Y62wefj #nieuws #arnhem
Door @Stadindex op 22-01-2019 09:36:10

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Arnhem

 • Airborne Herdenking - Tijdens deze Airborne herdenkingsceremonie op het Airborneplein in Arnhem met een internationaal karakter, worden alle geallieerden herdacht, die gesneuveld zijn bij hun pogingen om de brug over de Rijn (de John Frost brug) te veroveren en te behouden in de periode 17 – 26 september 1944.
  Wanneer? Elk jaar op 16 september | Soort: Tentoonstelling
 • Free Your Mind Festival - Sinds 2004 wordt in Arnhem jaarlijks het Free Your Mind Festival georganiseerd. Dit evenement in de Stadsblokken is vooral populair onder jongeren. De locatie van het festival is ook uniek: het festival vindt plaats op de grond waar aan het einde van de Tweede Wereldoorlog de Slag om Arnhem werd uitgevochten. Vele dj's treden op, verdeeld over meerdere tenten en podia.
  Wanneer? Elke (voor)zomer | Soort: Festival
 • Bridge to Bridge - De Rabo Bridge to Bridge is hét hardloopevenement van Arnhem. Ieder jaar klinkt op de tweede zondag van september het startschot. Iedereen is welkom: van jong tot oud en van beginner tot topper. De hardloopwedstrijd draait om de bruggen die centraal stonden in de Tweede Wereldoorlog.
  Wanneer? Elke tweede zondag van september | Soort: Sport
 • Hommelsemarkt - Traditioneel vindt op Hemelvaartsdag de Hommelsemarkt plaats. Oorspronkelijk werd de markt alleen op de Hommelsestraat en een deel van de Hommelseweg georganiseerd, maar de markt is inmiddels behoorlijk uitgegroeid. De Hommelsemarkt beslaat inmiddels in totaal twee kilometer kramen en loopt van de Van Muylwijkstraat tot aan de Graaf Lodewijkstraat. Een uitstekend tijdverdrijf!
  Wanneer? Elk jaar op Hemelvaartsdag | Soort: Markt
 • Oogstfeest Elden - In Elden (een dorp in de gemeente Arnhem) wordt ieder jaar het Oogstfeest georganiseerd. Dit feest is bedoelt voor jong en oud en viert het binnenhalen van de oogst. Het evenement vindt plaats in augustus, rondom de Eldense molen.
  Wanneer? Elke jaar in augustus | Soort: Feest
 • Sonsbeek Theater Avenue Arnhem - Tijdens het jaarlijkse Sonsbeek Theater Avenue in augustus bij de Witte Villa in Park Sonsbeek worden meer dan 50 voorstellingen van elke mogelijke theatervorm gegeven: circus, muziek, strips, tango, dans en cabaret.
  Wanneer? Elk jaar in augustus | Soort: Festival
 • Westerveld Fair - Na het opknappen van een park in 2001 in het kader van het Gemeentelijke project Buiten Gewoon Beter organiseert de Dorpsvereniging Elden jaarlijks de Westerveld Fair om de schoonheid en bijzondere geschiedenis van dit park onder de aandacht van een breder publiek te brengen. Een combinatie van genot en natuur!
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Beurs
 • Hoogte80 Festival - Vier dagen lang theater, muziek, literatuur, uitzicht, eten en drinken, in de buitenlucht op Hoogte80 Festival in Arnhem. Er zijn diverse muziekoptredens en unieke theatervoorstellingen te zien in tenten, in de open lucht en op podia. Ook voor kinderen is er van alles te doen en te beleven.
  Wanneer? Elk jaar in het Hemelvaartsweekend | Soort: Festival
 • Sprookjesfestival - Het Sprookjesfestival is een jaarlijkse terugkerend negendaagse evenement, dat in het teken staat van sprookjes. Op 40 verschillende locaties in Arnhem zijn er diverse sprookjesachtige activiteiten, bedoelt voor peuters, kleuters en (basisschool)kinderen. Voor vele kinderen is dit festival een 'must' in de herfstmaanden!
  Wanneer? Elk jaar in oktober | Soort: Festival
 • Ome Joop's Tour - Ome Joop's Tour is de jaarlijkse Arnhemse jeugdronde door Nederland, een fietstour van tien dagen voor jongens en meisjes in de leeftijd vanaf 10 jaar. Voorwaarde is dat het kind nog op de basisschool zit en verder geen vakantiemogelijkheid heeft. Er wordt geen onderscheid gemaakt ten aanzien van afkomst, godsdienst, nationaliteit, of anderszins. Voor iedereen is er plezier te beleven!
  Wanneer? Elke jaar in eind juli & begin augustus | Soort: Sport