Nieuws Almere

Nieuw leven voor legendarisch Engelenzender op Houtribdijk
Ze werden 18 jaar geleden tot zwijgen gebracht, de ‘engelen’ op de Houtribdijk. Nu is de legendarische Engelenzender terug. Niet op de radio, maar via een app...

Kamervragen na zorgen over vogels Lelystad Airport
De tweede kamerfractie van de Partij voor de Dieren (PvdD) maakt zich grote zorgen over de vogelpopulatie rondom Lelystad Airport. Aanleiding is onder meer een opiniestuk...

Hertenvlees van de Oostvaardersplassen: volle, intense smaak en prachtig van kleur
De een loopt ermee weg, de ander moet er niks van hebben: 'wild vlees'. Ree, hert, haas, zwijn, noem het op en het is verkrijgbaar. En vanaf nu ook edelhert, geschoten in de...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Almere

Almere op Twitter

RT @DCorleone64: Ah. Eerst een grensrechter in Almere en nu weer een 14-jarig jochie. Wat hebben die Mocro’s toch in hun DNA zitten? Massal…
Door @gedoei op 23-01-2019 10:23:51

RT @PolitieFlevo: De bestuurder van de scooter, betrokken bij de beschieting van een woonhuis aan de maandagstraat in #Almere, zoeken we n…
Door @ajbeefde op 23-01-2019 09:55:40

10:26:58: b1 inzet ambu: b-rit bewaakt 13301 rit 9292 almere hospitaalwegra flev icu route.. (info: https://t.co/LAl68qYESh)
Door @AlmereNieuws_NL op 23-01-2019 09:29:03

Veel mensen onderuit door gladde boomomheiningen in Almere Buiten https://t.co/WHpWqGz2Cj
Door @AlmereNieuws_NL op 23-01-2019 09:19:18

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Almere

 • Libelle Zomerweek - Elk jaar wordt de Libelle Zomerweek georganiseerd, telkens in een ander thema. Er zullen circa driehonderd exposanten aanwezig zijn die de laatste tips en trends presenteren op het gebied van mode, beauty, voeding, lifestyle, kleding, decoratie, woon- en tuinproducten, muziek, boeken, enzovoorts. Tijdens de gehele week treden verschillende artiesten op en er kan worden deelgenomen aan tal van workshops.
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Feest
 • Free Festival - The Original - 'Free Festival - The Original' is het grootste gratis dance festival in Nederland. Het festival wordt jaarlijks gehouden en trekt meer dan 15.000 liefhebbers voor house en techno aan. Tijdens het festival gaat het Atlantisstrand in Almere uit zijn dak! Dit wil je niet missen als house- of technoliefhebber.
  Wanneer? Elk jaar in juli | Soort: Festival
 • Bevrijdingsfestival Flevoland - Elk jaar is er op 5 mei een groot feest in Nederland, zo ook in Almere. Op 5 mei vindt namelijk het 'Bevrijdingsfestival Flevoland' plaats in Almere. Hier zullen verschillende artiesten optreden op meerdere podia. Dit festival maakt Almere op 5 mei tot een bruisende, gezellige stad!
  Wanneer? Elk jaar op 5 mei | Soort: Festival
 • Challenge Triathlon Almere - Amsterdam - Ben jij een atleet? De 'Challenge Triathlon Almere - Amsterdam' is jouw ultieme uitdaging! Challenge Almere-Amsterdam biedt races voor iedereen: of je nou een lange of korte afstand wilt afleggen, weinig of een zware voorbereiding wilt doen en voor jong en oud!
  Wanneer? Elk jaar in begin september | Soort: Sport
 • Hardshock Festival - Het Hardshock Festival in Almere is een 100% Hardcore Festival. Het festival staat open voor vernieuwingen en innovaties binnen de hardcorescène, die telkens zijn aangepast aan de behoeften van het hardcorepubliek. Begin het hardcoreseizoen goed en ga los op het Hardshock Festival!
  Wanneer? Elk jaar in april | Soort: Festival
 • Megabase Outdoor - 'Megabase Outdoor' is een groot hardstylefestival in Almere. Ieder jaar heeft de organisatie een dikke show klaarstaan voor de echte 'freaks', waarbij battles niet kunnen ontbreken. Verschillende artiesten verzorgen een onvergetelijke dag.
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Festival
 • Vakantiekermis - Elke zomer is het weer zover: de vakantiekermis in Almere. Op de vakantiekermis zijn vele attracties aanwezig, voor zowel jong als oud. Zo kunnen de bewoners van Almere zich dagenlang vermaken op één van de grootste kermissen uit de wijde omgeving!
  Wanneer? Elk jaar in augustus | Soort: Beurs
 • Almere Stadmarkt - De Almere Stadmarkt is een grote markt in Almere, met ongeveer 200 kramen. Op deze markt is het mogelijk om vers fruit, verse groenten en verse vis te kopen. Deze markt is twee keer in de week te vinden aan het stadhuisplein in Almere.
  Wanneer? Woensdag 09:00-16:00 en Zaterdag 09:00 tot 16:00 | Soort: Markt
 • Almere Buitenmarkt - De Almere buitenmarkt telt ongeveer 80 kramen en is er een keer in week. In de winter staan de kramen er van 09:00 uur tot 14:00 uur. In de zomer staat de markt er tot 13:30 uur. De markt bevindt zich op het Globetrein.
  Wanneer? Donderdag van 09:00 uur tot 14:00 | Soort: Markt
 • Almere Haven Festival - Ieder jaar wordt in Almere het 'Almere Haven Festival' gehouden. Dit festival wordt gehouden in het eerste weekend van september. Het evenement bestaat uit verschillende kleinere festivals. Er is bijvoorbeeld een kunstmarkt en een klassiek concert.
  Wanneer? Elk jaar in het eerste weekend van september | Soort: Festival