Nieuws Almere

Ongeloof op Urk na handgranaat aan deur visbedrijf: ‘We dachten eerst dat het een grapje was’
De vondst van een handgranaat aan de deur van een visbedrijf leidt tot ongeloof op Urk. Maar nog altijd wordt het niet duidelijk aan wiens adres de actie in de nacht van zondag...

Taart hoeft niet, saucijzenbroodje mag nu ook bij gemeentelijk feestjes in de Noordoostpolder
Fruitsalade, dikke koek of saucijzenbroodje? Bij een feestje in het gemeentehuis van de Noordoostpolder werd officieel tot nu toe gebak geserveerd, maar als een medewerker...

Hoofdverdachte miljoenenfraude Lelystad wordt onwel, behandeling rechtszaak uitgesteld
Hoofdverdachte Ali I. (35) uit Lelystad werd maandag onwel tijdens de eerste zittingsdag rond de miljoenenfraude die hij met twee anderen zou hebben gepleegd. Dat gebeurde...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Almere

Almere op Twitter

07:36:39: a2 inzet ambu: b-rit bewaakt 13302 rit 71868 almere hospitaalwegra flev kinderge.. (info: https://t.co/TjTFTStiXA)
Door @AlmereNieuws_NL op 19-06-2019 05:40:06

RT @SieffersN: #Ouders met #jeugdhulp uit #Flevoland, ik ben benieuwd naar jullie reflectie op deze 7 uitgangspunten voor de toegang naar j…
Door @pvermeu2 op 19-06-2019 05:39:19

Afvalzorg heeft het plan om de voormalige vuilstortlocatie Braambergen in Almere te ontwikkelen tot zonnepark en ee… https://t.co/GG4XleHUtx
Door @OmroepFlevoland op 19-06-2019 04:38:48

RT @macharoesink: Minister Schouten beweegt zich behoedzaam op groen mijnenveld: nieuwe visie op kringlooplandbouw verr... https://t.co/BMp…
Door @Almere_2018 op 18-06-2019 22:15:22

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Almere

 • Libelle Zomerweek - Elk jaar wordt de Libelle Zomerweek georganiseerd, telkens in een ander thema. Er zullen circa driehonderd exposanten aanwezig zijn die de laatste tips en trends presenteren op het gebied van mode, beauty, voeding, lifestyle, kleding, decoratie, woon- en tuinproducten, muziek, boeken, enzovoorts. Tijdens de gehele week treden verschillende artiesten op en er kan worden deelgenomen aan tal van workshops.
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Feest
 • Free Festival - The Original - 'Free Festival - The Original' is het grootste gratis dance festival in Nederland. Het festival wordt jaarlijks gehouden en trekt meer dan 15.000 liefhebbers voor house en techno aan. Tijdens het festival gaat het Atlantisstrand in Almere uit zijn dak! Dit wil je niet missen als house- of technoliefhebber.
  Wanneer? Elk jaar in juli | Soort: Festival
 • Bevrijdingsfestival Flevoland - Elk jaar is er op 5 mei een groot feest in Nederland, zo ook in Almere. Op 5 mei vindt namelijk het 'Bevrijdingsfestival Flevoland' plaats in Almere. Hier zullen verschillende artiesten optreden op meerdere podia. Dit festival maakt Almere op 5 mei tot een bruisende, gezellige stad!
  Wanneer? Elk jaar op 5 mei | Soort: Festival
 • Challenge Triathlon Almere - Amsterdam - Ben jij een atleet? De 'Challenge Triathlon Almere - Amsterdam' is jouw ultieme uitdaging! Challenge Almere-Amsterdam biedt races voor iedereen: of je nou een lange of korte afstand wilt afleggen, weinig of een zware voorbereiding wilt doen en voor jong en oud!
  Wanneer? Elk jaar in begin september | Soort: Sport
 • Hardshock Festival - Het Hardshock Festival in Almere is een 100% Hardcore Festival. Het festival staat open voor vernieuwingen en innovaties binnen de hardcorescène, die telkens zijn aangepast aan de behoeften van het hardcorepubliek. Begin het hardcoreseizoen goed en ga los op het Hardshock Festival!
  Wanneer? Elk jaar in april | Soort: Festival
 • Megabase Outdoor - 'Megabase Outdoor' is een groot hardstylefestival in Almere. Ieder jaar heeft de organisatie een dikke show klaarstaan voor de echte 'freaks', waarbij battles niet kunnen ontbreken. Verschillende artiesten verzorgen een onvergetelijke dag.
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Festival
 • Vakantiekermis - Elke zomer is het weer zover: de vakantiekermis in Almere. Op de vakantiekermis zijn vele attracties aanwezig, voor zowel jong als oud. Zo kunnen de bewoners van Almere zich dagenlang vermaken op één van de grootste kermissen uit de wijde omgeving!
  Wanneer? Elk jaar in augustus | Soort: Beurs
 • Almere Stadmarkt - De Almere Stadmarkt is een grote markt in Almere, met ongeveer 200 kramen. Op deze markt is het mogelijk om vers fruit, verse groenten en verse vis te kopen. Deze markt is twee keer in de week te vinden aan het stadhuisplein in Almere.
  Wanneer? Woensdag 09:00-16:00 en Zaterdag 09:00 tot 16:00 | Soort: Markt
 • Almere Buitenmarkt - De Almere buitenmarkt telt ongeveer 80 kramen en is er een keer in week. In de winter staan de kramen er van 09:00 uur tot 14:00 uur. In de zomer staat de markt er tot 13:30 uur. De markt bevindt zich op het Globetrein.
  Wanneer? Donderdag van 09:00 uur tot 14:00 | Soort: Markt
 • Almere Haven Festival - Ieder jaar wordt in Almere het 'Almere Haven Festival' gehouden. Dit festival wordt gehouden in het eerste weekend van september. Het evenement bestaat uit verschillende kleinere festivals. Er is bijvoorbeeld een kunstmarkt en een klassiek concert.
  Wanneer? Elk jaar in het eerste weekend van september | Soort: Festival