Nieuws Aalsmeer

Beleving Zaanse stations kan beter… (veel beter)
In Klimmen‐Ransdaal, Mantgum, Houthem‐St.Gerlach, Koudum‐Molkwerum, Klarenbeek en Kropswolde zijn de NS-reizigers laaiend enthousiast over hun station...

Nieuw in Raad Zaanstad: DOEN.
Elif Hotaman die zich in september 2019 afscheidde van de DENK-fractie gaat voortaan als raadslid van de nieuwe partij DOEN. (met een puntje dus) door het leven. DOEN...

Zaanstad: vooral vergunningen voor koopwoningen
Zaanstad gaf in 2019 voor 346 nieuw te bouwen woningen een vergunning af. In 342 gevallen was dat voor een koopwoning, in 4 gevallen (1 procent) betrof het een huurwoning. Dat...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Aalsmeer

Aalsmeer op Twitter

#Aalsmeer - Het kleine dametje heeft de naam Bloesem gekregen.... https://t.co/oCZhTMXAlN https://t.co/ilTvre5xGw
Door @laurens_LNF op 21-02-2020 16:07:30

#Aalsmeer - Het jacht wordt verder gebouwd op een andere locatie.... https://t.co/dv5HVYSj4l https://t.co/gPmQbrLUtN
Door @laurens_LNF op 21-02-2020 14:56:07

#Aalsmeer - Voor de tweede maal op rij vindt het vertier en plezier plaats op het parkeerterrein bij sporthal De Bl… https://t.co/XR96TRuw3V
Door @laurens_LNF op 20-02-2020 13:22:37

#Aalsmeer - Start Vrouwengroep in Aalsmeer https://t.co/NJZcNYdSEl
Door @0297nl op 20-02-2020 10:12:02

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Aalsmeer

 • Wintermarkt - In december bruist het van gezelligheid in Aalsmeer Centrum. Alle winkels zijn in kerststemming en bij de gezellige kraampjes in de Zijdstraat kunt u terecht voor leuke kerstcadeaus zoals sieraden, parfums, boeken, cd’s en dvd’s, hobbymaterialen, sfeerverlichting en kerstversiering. Behalve winkeliers is ook een aantal goede doelen en verenigingen aanwezig.
  Wanneer? Elk jaar in december | Soort: Markt
 • Weekmarkt - Iedere dinsdag is er de weekmarkt in Aalsmeer. Verschillende markthandelaren bieden verschillende waren aan zoals groente, fruit, kip, verse vis, kaas, maar ook bloemen en planten en allerhande producten. De markt is van 10.00 tot 16.00 uur en vindt plaats op het Praamplein in de nabijheid van de Historische Tuin. Parkeren is gratis.
  Wanneer? Elke dinsdag van 10:00 tot 16:00 | Soort: Markt
 • Braderie Aalsmeer - Tussen 10.00 en 17.00 uur staat het centrum vol met kramen. Van speelgoed tot huishoudelijke artikelen en van kleding tot cosmetica; voor ieder is er wel wat om te bekijken en aan te schaffen. Op verschillende plaatsen kunt u genieten van gezellige muziek en natuurlijk zijn er hapjes en drankjes verkrijgbaar op de braderie en bij de plaatselijke horeca.
  Wanneer? Elk jaar in begin september | Soort: Braderie
 • Historische Dorpswandeling - Tot hoever liep het Aalsmeers grondgebied vroeger de Haarlemmermeer in? Wat is er zo bijzonder aan de vorm van de dorpskerk? Waarom moest het ontwerp van bloemengodin Flora op het Raadhuisplein worden aangepast? En hoeveel verdiepingen heeft de Korenmolen eigenlijk? Het antwoord op deze en andere vragen krijgt u tijdens de Dorpswandeling in Aalsmeer-Centrum. Een zeer interessante rondleiding!
  Wanneer? Enkele zaterdagen | Soort: Tentoonstelling
 • Goud van Oud Zomerfestival - Aalsmeer Centrum gaat aan het eind van de zomer terug in de tijd tijdens het Goud van Oud Zomerfestival. Dus haal je bloemetjesoverhemd, plateauschoenen, wijde pijpenbroek maar uit de kast, want alle Golden Oldies uit de jaren zeventig, tachtig en negentig komen voorbij bij dit gezellige zomerfestival. De avond duurt van 20.00 tot 01.00 uur.
  Wanneer? Elke (na)zomer | Soort: Festival
 • Pramenrace - In Aalsmeer vindt jaarlijks op de 2e zaterdag in september een echte Pramenrace plaats. Een praam is een houten schuit waar vroeger bloemen mee werden vervoerd. Tijdens de race leggen de teams een parcours af over de Aalsmeerse wateren en moeten hierbij verschillende opdrachten uitvoeren. De opdrachten staan allen in het teken van het thema. Een leuk festijn!
  Wanneer? Elke tweede zaterdag in september | Soort: Sport
 • Feestweek Aalsmeer - Ieder jaar staat Aalsmeer tijdens de Feestwijk op zijn kop. Verschillende artiesten uit binnen- en buitenland treden op, terwijl er overdag allerlei activiteiten voor jong en oud worden georganiseerd. Dit feest wil je niet missen!
  Wanneer? Elk jaar in begin september | Soort: Feest
 • Brooklyn Nights - Studio’s Aalsmeer presenteert in samenwerking met Frank Wentink: Brooklyn Nights! Een wervelende avond vol top-entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner beleeft u de show, het theaterspektakel én de afterparty samen met topartiesten.
  Wanneer? Het hele jaar door | Soort: Tentoonstelling
 • Bandjesavond - In het begin van de zomer organiseert de gezamenlijke horeca in Aalsmeer-Centrum een Bandjesavond op het Raadhuisplein. Aan het einde van de middag wordt het plein omgetoverd tot een mooie feestlocatie en om 20.00 uur start een 5 uur durende non-stop-show met fantastische bands. Dus zorg dat je op tijd bent!
  Wanneer? Elke (voor)zomer | Soort: Feest
 • Summer Dance - Summer Dance Festival is een jaarlijks festival op het strand in Aalsmeer. Al jaren staat dit festival in het teken van de lekkerste muziek langs het water. Het aanbod is de laatste jaren steeds breder geworden en het festival heeft inmiddels twee volwaardige stages. Met het grootste dj-talent komt het festival jaarlijks weer verrassend uit de hoek. Laten we er weer een mooi feestje van maken!
  Wanneer? Elke jaar in augustus | Soort: Festival