Nieuws Aalsmeer

Napret! Dam tot Damloop 2019 (filmpjes)
Dat Solomon Berihu (m) en Evaline Chirchir (v) de Damloop 2019 hebben gewonnen, is een mooi feitje dat we bij dezen optikken, maar de echte winnaars zijn op het podium gehesen...

Twijfels over nieuwe Iepenstraat Krommenie
De nieuwe inrichting van de Iepenstraat in Krommenie krijgt niet van iedereen applaus. Sonja Puhl-Diehle van de Fietserbond Zaanstreek twitterde bovenstaande foto...

50woordenfoto: Scouting-koe
Scouting-koe Deze koe is de buurvrouw van Villa Kalverliefde, de plek aan het eind van de Zaanse Schans waar het nieuwe Molenmuseum – de Wereld van Windmolens...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Aalsmeer

Aalsmeer op Twitter

Dave Vlaming nieuwe gebiedscoördinator Greenport Aalsmeer https://t.co/MHQLOEWeSE
Door @TuinbouwVandaag op 22-09-2019 12:15:02

@geertwilderspvv @mauricedehond Dat is goed nieuws, ..Top
Door @Tom_Aalsmeer op 22-09-2019 09:45:23

OCI-Lions wint overtuigend van Greenpark/Aalsmeer https://t.co/HCXK1ew8OP
Door @SGNieuws op 21-09-2019 18:41:55

RT @Flora_News: Dave Vlaming nieuwe gebiedscoördinator Greenport Aalsmeer https://t.co/HRNjsuyFQU #sierteelt #nieuws #media https://t.co/Su…
Door @Flora_News op 21-09-2019 09:21:32

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Aalsmeer

 • Wintermarkt - In december bruist het van gezelligheid in Aalsmeer Centrum. Alle winkels zijn in kerststemming en bij de gezellige kraampjes in de Zijdstraat kunt u terecht voor leuke kerstcadeaus zoals sieraden, parfums, boeken, cd’s en dvd’s, hobbymaterialen, sfeerverlichting en kerstversiering. Behalve winkeliers is ook een aantal goede doelen en verenigingen aanwezig.
  Wanneer? Elk jaar in december | Soort: Markt
 • Weekmarkt - Iedere dinsdag is er de weekmarkt in Aalsmeer. Verschillende markthandelaren bieden verschillende waren aan zoals groente, fruit, kip, verse vis, kaas, maar ook bloemen en planten en allerhande producten. De markt is van 10.00 tot 16.00 uur en vindt plaats op het Praamplein in de nabijheid van de Historische Tuin. Parkeren is gratis.
  Wanneer? Elke dinsdag van 10:00 tot 16:00 | Soort: Markt
 • Braderie Aalsmeer - Tussen 10.00 en 17.00 uur staat het centrum vol met kramen. Van speelgoed tot huishoudelijke artikelen en van kleding tot cosmetica; voor ieder is er wel wat om te bekijken en aan te schaffen. Op verschillende plaatsen kunt u genieten van gezellige muziek en natuurlijk zijn er hapjes en drankjes verkrijgbaar op de braderie en bij de plaatselijke horeca.
  Wanneer? Elk jaar in begin september | Soort: Braderie
 • Historische Dorpswandeling - Tot hoever liep het Aalsmeers grondgebied vroeger de Haarlemmermeer in? Wat is er zo bijzonder aan de vorm van de dorpskerk? Waarom moest het ontwerp van bloemengodin Flora op het Raadhuisplein worden aangepast? En hoeveel verdiepingen heeft de Korenmolen eigenlijk? Het antwoord op deze en andere vragen krijgt u tijdens de Dorpswandeling in Aalsmeer-Centrum. Een zeer interessante rondleiding!
  Wanneer? Enkele zaterdagen | Soort: Tentoonstelling
 • Goud van Oud Zomerfestival - Aalsmeer Centrum gaat aan het eind van de zomer terug in de tijd tijdens het Goud van Oud Zomerfestival. Dus haal je bloemetjesoverhemd, plateauschoenen, wijde pijpenbroek maar uit de kast, want alle Golden Oldies uit de jaren zeventig, tachtig en negentig komen voorbij bij dit gezellige zomerfestival. De avond duurt van 20.00 tot 01.00 uur.
  Wanneer? Elke (na)zomer | Soort: Festival
 • Pramenrace - In Aalsmeer vindt jaarlijks op de 2e zaterdag in september een echte Pramenrace plaats. Een praam is een houten schuit waar vroeger bloemen mee werden vervoerd. Tijdens de race leggen de teams een parcours af over de Aalsmeerse wateren en moeten hierbij verschillende opdrachten uitvoeren. De opdrachten staan allen in het teken van het thema. Een leuk festijn!
  Wanneer? Elke tweede zaterdag in september | Soort: Sport
 • Feestweek Aalsmeer - Ieder jaar staat Aalsmeer tijdens de Feestwijk op zijn kop. Verschillende artiesten uit binnen- en buitenland treden op, terwijl er overdag allerlei activiteiten voor jong en oud worden georganiseerd. Dit feest wil je niet missen!
  Wanneer? Elk jaar in begin september | Soort: Feest
 • Brooklyn Nights - Studio’s Aalsmeer presenteert in samenwerking met Frank Wentink: Brooklyn Nights! Een wervelende avond vol top-entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner beleeft u de show, het theaterspektakel én de afterparty samen met topartiesten.
  Wanneer? Het hele jaar door | Soort: Tentoonstelling
 • Bandjesavond - In het begin van de zomer organiseert de gezamenlijke horeca in Aalsmeer-Centrum een Bandjesavond op het Raadhuisplein. Aan het einde van de middag wordt het plein omgetoverd tot een mooie feestlocatie en om 20.00 uur start een 5 uur durende non-stop-show met fantastische bands. Dus zorg dat je op tijd bent!
  Wanneer? Elke (voor)zomer | Soort: Feest
 • Summer Dance - Summer Dance Festival is een jaarlijks festival op het strand in Aalsmeer. Al jaren staat dit festival in het teken van de lekkerste muziek langs het water. Het aanbod is de laatste jaren steeds breder geworden en het festival heeft inmiddels twee volwaardige stages. Met het grootste dj-talent komt het festival jaarlijks weer verrassend uit de hoek. Laten we er weer een mooi feestje van maken!
  Wanneer? Elke jaar in augustus | Soort: Festival