Nieuws Aalsmeer

Nieuwe (‘tweedehands’) boekwinkel (en koffie!) in Koog a/d Zaan
Cool Beans (Good Books, Great Coffee) heet de koffiezaak / boekwinkel aan de Stationsstraat nr. 11 in Koog aan de Zaan. Ze hebben er bonen-koffie, thee, chocola en boeken. De...

Fietspad langs Verlengde Stellingweg dit weekend afgesloten
Het fietspad langs de Verlengde Stellingweg (de weg langs Van der Valk naast de A8) is dit weekend afgesloten voor fietsers. Het fietspad krijgt een nieuw wegdek. Vrijdagnacht...

Kaas & Lekkers (Zuiddijk) op zoek naar nieuwe eigenaar
In juli 2017 konden we berichten over de komst van Kaas & Lekkers naar de Zuiddijk in Zaandam. In augustus werd de winkel overgenomen door Femke de Boorder. De eigenaresse...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Aalsmeer

Aalsmeer op Twitter

#Aalsmeer - Doe mee met verzin en win op @AalsmeerVandaa https://t.co/NtcFINRKHX
Door @LaurensNiezen op 23-02-2019 08:44:03

KRAS/Volendam zint op revanche in derby met Aalsmeer https://t.co/61LnMxYBxI
Door @hvaalsmeer op 23-02-2019 07:29:29

RT @hvkrasvolendam: Garage Kil/Volendam reist zaterdag af naar sporthal De Bloemhof voor de derby met Green Park Aalsmeer! 🌺 🔮 Voorbeschou…
Door @Renehandbal op 23-02-2019 07:26:23

Open Hof Nieuws van de Open Hof Kerk Aalsmeer dd 02/23/2019 - https://t.co/Dgs6oEc1j6
Door @OpenHofKerk op 23-02-2019 03:04:10

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Aalsmeer

 • Wintermarkt - In december bruist het van gezelligheid in Aalsmeer Centrum. Alle winkels zijn in kerststemming en bij de gezellige kraampjes in de Zijdstraat kunt u terecht voor leuke kerstcadeaus zoals sieraden, parfums, boeken, cd’s en dvd’s, hobbymaterialen, sfeerverlichting en kerstversiering. Behalve winkeliers is ook een aantal goede doelen en verenigingen aanwezig.
  Wanneer? Elk jaar in december | Soort: Markt
 • Weekmarkt - Iedere dinsdag is er de weekmarkt in Aalsmeer. Verschillende markthandelaren bieden verschillende waren aan zoals groente, fruit, kip, verse vis, kaas, maar ook bloemen en planten en allerhande producten. De markt is van 10.00 tot 16.00 uur en vindt plaats op het Praamplein in de nabijheid van de Historische Tuin. Parkeren is gratis.
  Wanneer? Elke dinsdag van 10:00 tot 16:00 | Soort: Markt
 • Braderie Aalsmeer - Tussen 10.00 en 17.00 uur staat het centrum vol met kramen. Van speelgoed tot huishoudelijke artikelen en van kleding tot cosmetica; voor ieder is er wel wat om te bekijken en aan te schaffen. Op verschillende plaatsen kunt u genieten van gezellige muziek en natuurlijk zijn er hapjes en drankjes verkrijgbaar op de braderie en bij de plaatselijke horeca.
  Wanneer? Elk jaar in begin september | Soort: Braderie
 • Historische Dorpswandeling - Tot hoever liep het Aalsmeers grondgebied vroeger de Haarlemmermeer in? Wat is er zo bijzonder aan de vorm van de dorpskerk? Waarom moest het ontwerp van bloemengodin Flora op het Raadhuisplein worden aangepast? En hoeveel verdiepingen heeft de Korenmolen eigenlijk? Het antwoord op deze en andere vragen krijgt u tijdens de Dorpswandeling in Aalsmeer-Centrum. Een zeer interessante rondleiding!
  Wanneer? Enkele zaterdagen | Soort: Tentoonstelling
 • Goud van Oud Zomerfestival - Aalsmeer Centrum gaat aan het eind van de zomer terug in de tijd tijdens het Goud van Oud Zomerfestival. Dus haal je bloemetjesoverhemd, plateauschoenen, wijde pijpenbroek maar uit de kast, want alle Golden Oldies uit de jaren zeventig, tachtig en negentig komen voorbij bij dit gezellige zomerfestival. De avond duurt van 20.00 tot 01.00 uur.
  Wanneer? Elke (na)zomer | Soort: Festival
 • Pramenrace - In Aalsmeer vindt jaarlijks op de 2e zaterdag in september een echte Pramenrace plaats. Een praam is een houten schuit waar vroeger bloemen mee werden vervoerd. Tijdens de race leggen de teams een parcours af over de Aalsmeerse wateren en moeten hierbij verschillende opdrachten uitvoeren. De opdrachten staan allen in het teken van het thema. Een leuk festijn!
  Wanneer? Elke tweede zaterdag in september | Soort: Sport
 • Feestweek Aalsmeer - Ieder jaar staat Aalsmeer tijdens de Feestwijk op zijn kop. Verschillende artiesten uit binnen- en buitenland treden op, terwijl er overdag allerlei activiteiten voor jong en oud worden georganiseerd. Dit feest wil je niet missen!
  Wanneer? Elk jaar in begin september | Soort: Feest
 • Brooklyn Nights - Studio’s Aalsmeer presenteert in samenwerking met Frank Wentink: Brooklyn Nights! Een wervelende avond vol top-entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner beleeft u de show, het theaterspektakel én de afterparty samen met topartiesten.
  Wanneer? Het hele jaar door | Soort: Tentoonstelling
 • Bandjesavond - In het begin van de zomer organiseert de gezamenlijke horeca in Aalsmeer-Centrum een Bandjesavond op het Raadhuisplein. Aan het einde van de middag wordt het plein omgetoverd tot een mooie feestlocatie en om 20.00 uur start een 5 uur durende non-stop-show met fantastische bands. Dus zorg dat je op tijd bent!
  Wanneer? Elke (voor)zomer | Soort: Feest
 • Summer Dance - Summer Dance Festival is een jaarlijks festival op het strand in Aalsmeer. Al jaren staat dit festival in het teken van de lekkerste muziek langs het water. Het aanbod is de laatste jaren steeds breder geworden en het festival heeft inmiddels twee volwaardige stages. Met het grootste dj-talent komt het festival jaarlijks weer verrassend uit de hoek. Laten we er weer een mooi feestje van maken!
  Wanneer? Elke jaar in augustus | Soort: Festival