Zorgkwartier Venray

Sint Jozefweg 1 - 5801 CW Venray
0478 - 745 950
Zorgkwartier Venray
Zorgkwartier Venray

Inmiddels heb ik ruim 30 jaar ervaring in de zorgwereld. Ik ben begonnen (sinds 1989) als ziekenverzorgster en sinds 2010 ben ik werkzaam als verpleegkundige. De laatste jaren ben ik werkzaam binnen Proteion. Genoeg handen aan het bed en veel aandacht geven voor het welzijn van onze bewoners is waar ik voor sta. Ik vind het steeds weer een voorrecht om voor mensen te mogen zorgen.

Ik heb veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van verzorgen en omgaan van zowel mensen met dementie, als mensen met een somatische beperking. Dit laatste o.a. op een revalidatieafdeling en in de thuiszorg. Ik ben creatief en leergierig en ga graag nieuwe uitdagingen aan. Stilstaan is er voor mij niet bij. Ik vind het een superleuke uitdaging om er voor te zorgen dat onze bewoners een zo aangenaam mogelijk leven binnen Zorgkwartier gaan beleven. Dit met warme zorg, persoonlijke aandacht en het nastreven van wensen van onze bewoners.

Een liefdevolle plek om op een waardige manier te kunnen Leven en Beleven, samen met de bewoners, familieleden, vrijwilligers en ons team, onze zorgprofessionals.