Voetbalvereniging D.S.C.

Ipperakkeren 2 - 5331 XR Kerkdriel
0418 - 631 855
Voetbalvereniging D.S.C.
Voetbalvereniging D.S.C.

De voetbalvereniging DSC Kerkdriel stelt de ontwikkeling van de individuele speler centraal in haar jeugdopleiding, waarbij uit wordt gegaan van drie pijlers Plezier, Ontwikkeling en Prestatie.

DSC Kerkdriel is een open vereniging met een regionaal karakter. DSC wil zich onderscheiden van andere jeugdopleidingen in de Bommelerwaard en staat open voor spelers van buiten Kerkdriel, die op een hoger niveau willen voetballen. Het onderscheid tussen DSC en de andere verenigingen binnen de regio is vooral te vinden in de trainingsaanpak. De jongste jeugd begint met stroomtrainingen, waarbij de oefeningen worden opgemaakt door Ton Burg om de intensiteit en het niveau van de trainingen hoog te houden.

Wanneer de stap wordt gemaakt naar een groot veld zullen indien mogelijk gecertificeerde trainers de kinderen verder helpen met ontwikkelen tijdens trainingen en wedstrijden. Deze trainers worden hierbij ondersteund door keepers-, techniek-, loop- en coördinatietrainers. Deze specifieke keepers-, techniek- en looptrainingen worden wekelijks naast de twee reguliere trainingen gegeven. Dit alles, zodat een jeugdspeler stapsgewijs zijn individuele kwaliteiten optimaal kan ontwikkelen.