Home » Limburg » Brunssum » Tandartsen

Tandprothetische Praktijk Dalm

Ir. de Katstraat 1A - 6446 SR Brunssum
045 - 5630 177
Tandprothetische Praktijk Dalm
Tandprothetische Praktijk Dalm

Tandprothetische Praktijk Dalm is sinds 2012 werkzaam op het gebied van tandprothetische zorg in Brunssum, Treebeek. Toen nam Martijn Dalm (1973) de bestaande praktijk over van Jos Duijzings. Martijn was al sinds 1992 werkzaam in de tandtechniek. In 2006 studeerde hij af aan de HVU in Utrecht als tandprotheticus.

Tandprothetische Praktijk Dalm werkte al nauw samen met de tandartsen van de huidige Tandartsenpost Hoensbroek. Toen deze de nieuwe locatie aan de Mgr. Nolensstraat in Hoensbroek betrokken en er ruimte over in het gebouw was, vestigde Tandprothetische Praktijk Dalm hier haar 2e vestiging. Naast de behandel- en onderzoekskamers werd tevens het geavanceerde tandtechnische laboratorium in gebruik genomen.

Daar worden alle voorkomende werkzaamheden voor de vervaardiging van gebitsprotheses alsmede reparaties uitgevoerd een fulltime team van drie tandtechnici. Samen met de twee mannen en één dame staat Martijn Dalm en zijn team garant voor kwaliteit, goede service en hoogwaardige zorgverlening.