Suydersee Hotel

Koltermanstraat 7 - 1601 AN Enkhuizen
0228 - 316 381
Suydersee Hotel
Suydersee Hotel

Het hotel word gekenmerkt door een eigentijdse setting, persoonlijke aandacht en gastvrijheid. Het is gelegen in het levendige centrum van Enkhuizen, op loopafstand van het treinstation(10 minuten) en het winkelcentrum(2 minuten).

De mooie en moderne Deluxe kamers, al dan niet met balkon en airconditioning, evenals de suites, zijn uitgerust met douche/toilet, haardroger, koffie/thee faciliteiten, tv, telefoon, Wi-Fi en een kluis om uw waardevolle spullen in op te bergen.

Onze conferentieruimte biedt onder andere de mogelijkheid voor vergaderingen, verkooptrainingen, presentaties, seminars, promoties, vieringen van jubilea enzovoorts.

Enkhuizen heeft veel te bieden voor een extra doel; De historische gebouwen, de verschillende havens met verschillende watersporten, musea en een verscheidenheid aan restaurants en cafes zijn enkel van de vele ingredienten die het pitoreske Enkhuizen geweldig maken.

Suydersee is een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de veelzijdigheid die Enkhuizen en zijn omgeving te  bieden heeft. De vele bezienswaardigheden en attracties bieden voldoende mogelijkheden voor een bezoek van twee of meerdere dagen.