Stichting Denksport Papendrecht

v.d. Palmstraat 12 - 3351 HA Papendrecht
078-6415020
Stichting Denksport Papendrecht

Als één van de weinige gemeenten in Nederland, staat in Papendrecht sinds 1995 een modern en goed geoutilleerd Denksportcentrum. Het is centraal gelegen en beschikt over twee multifunctionele zalen met barvoorziening. Het centrum maakt gebruik van een groot parkeerterrein.

In financieel opzicht is ons centrum tamelijk uniek. We zijn een zelfstandige, niet commerciële instelling en krijgen geen financiële steun van de gemeente.

Acht bridgeverenigingen en één schaakclub met jeugdafdeling, in totaal bijna 500 leden, spelen er hun wekelijkse competities. Daarmee behoort het plaatselijk tot de grotere sportorganisaties. De beide zalen zijn bijna elke avond in gebruik. Ook op de donderdag- en zondagmiddag wordt er gebridged.

In ons centrum worden toernooien gehouden door denksportverenigingen uit de regio. Ook zijn er (sport-)verenigingen en andere organisaties binnen Papendrecht, die er bijvoorbeeld hun jaarvergaderingen houden. Voorts vinden er districtscompetities plaats, alsmede regionale competities van de Nederlandse Bridge- en Schaakbond.