Home » Limburg » Beek

SGL-Zorg l AC De Haamen

De Haamen 1 - 6191 HV Beek
06-12467277
SGL-Zorg l AC De Haamen
SGL-Zorg l AC De Haamen

Bij SGL zorgen mensen met aandacht voor mensen die daarmee zelf meer uit hun leven halen. U staat bij ons centraal. U heeft de regie in handen. Onze locaties zijn verspreid over de provincie Limburg en zijn kleinschalig en persoonlijk. Wij helpen u om met een lichamelijke, zintuiglijke of meervoudige handicap of hersenletsel (bijvoorbeeld na een ongeluk of een hersenbloeding) toch een zo normaal en zelfstandig mogelijk leven te leiden en deel te nemen aan de maatschappij. Op een manier die bij u past.

Wij geven specialistische zorg en ondersteuning aan mensen met hersenletsel, mensen met een (zware) fysieke handicap en mensen die afhankelijk zijn van ademhalingsondersteuning.

In onze aanpak vinden wij het belangrijk dat we u als cliënt begeleiden vanuit uw unieke eigenschappen, mogelijkheden en beperkingen. Wij vertalen onze deskundigheid dus naar persoonlijke begeleiding. Daarin verwachten we van u een actieve rol. Samen kijken we welke ondersteuning en begeleiding het beste bij u past.