Praktijk de Roef

van Panhuyslaan 16 - 9351 CG Leek
0594 - 764 996
Praktijk de Roef

Praktijk de ROEF is ontstaan vanuit een samenwerking van Oefentherapie Norg en Parafysio Noord. Sinds 2013 hebben we onze beide praktijken samengevoegd tot 1 praktijk. Praktijk de ROEF is gespecialiseerd in Revalidatie Oefentherapie en Fysiotherapie.Bij onze praktijk bent u in vertrouwde handen. Als patiënt in onze praktijk staat u centraal. We proberen daarom om de meest passende hulpverlener bij u te zoeken die u het beste kan helpen met het bereiken van uw doelen. Er werken in onze praktijk meerdere fysiotherapeuten en oefentherapeuten.

Ieder mens is uniek! Daarom stellen we met u samen een individueel behandelplan op. In dit plan staan uw doelen centraal. Dit wordt altijd doormiddel van een uitgebreide intake gedaan waar u uw klachten met ons kan bespreken. Zo nodig vind er tijdens dit eerste contact ook al een start van de behandeling plaats.

Praktijk de ROEF heeft een brede samenwerking met de verschillende thuiszorg organisaties. Ook met andere disciplines werken we nauw samen.

Praktijk de ROEF is gevestigd in Bewegingscentrum Norg. Uniek aan dit concept is dat revalidatie en gezond sporten hand in hand samen gaan.