Poultry partners

Watergoorweg 108 B - 3861 MA Nijkerk
033 - 303 45 10
Poultry partners
Poultry partners

Poultry Trade Partners is het handelsplatform van Poultry Partners en is gevestigd in Nijkerk, het hart van de pluimvee wereld. Onze definitie van handel is niet simpelweg het in- en verkopen op basis van vraag en beschikbaarheid. Wij streven naar een relatie met klant en afnemer waarbij we vanuit de producent onderzoeken welke markten aangeboord moeten worden om een stabiele afzet te genereren.

Het team van Poultry Trade Partners heeft een ruime ervaring in de pluimvee branche op het gebied van slacht- en productieprocessen. Hier ligt het kenniscentrum waar waarde gegenereerd wordt voor zowel producent als afnemer. Wij adviseren ook over productiemethodes en het optimaal gebruik van grondstoffen waarbij verwaarding een sleutelrol speelt.

Onze visie is ons te onderscheiden door richting te geven aan klant en producent waarbij we onze kennis gebruiken om “best practice” voor beide partijen te realiseren. Uiteindelijk komt hier een commercieel voordeel uit wat niet per definitie in de aankoopprijs maar juist door samenwerking en delen van kennis gerealiseerd wordt.