Optisport | ’t Hoogkoor

Koorstraat 1 - 5831 GH Boxmeer
0485 - 573 173
Optisport | ’t Hoogkoor
Optisport | ’t Hoogkoor

Het zwembad in Boxmeer beschikt over een wedstrijdbad met een afmeting van 25×15 meter met vijf banen. Daarnaast hebben we ook een instructiebad met een afmeting van 6×10 meter. Bij het instructiebad vind je een kleine glijbaan.

De sporthal heeft een afmeting van 48×32 meter en kan worden ingedeeld in een zaalvoetbalveld, een korfbalveld, vier basketbalvelden, negen volleybalvelden en veertien badmintonvelden. Daarnaast zijn er maar liefst zes tribunes aanwezig. In totaal kun je hier met 540 toeschouwers naar een sportevenement kijken.

Onze glowgolf beschikt over vijftien banen met elk een ander thema. Door de speciale verf in combinatie met de verlichting waan je je in een gave en futuristische sportwereld.

Maak kennis met bowlen 2.0! Op vier snelle, exclusieve banen met speciale lichteffecten kun je maar liefst vier verschillende bowling spellen spelen. Dat is leuk vier de beginnende én de gevorderde speler.

Van sporten en spelen krijg je lekkere trek… daar weten wij wel raad mee! Je bent van harte welkom in onze moderne horeca voor een hapje en een drankje.