Mijn Financieel Advies

Ethaanstraat 1 - 7463 PC Rijssen
0548 - 543 785
Mijn Financieel Advies
Mijn Financieel Advies

Mijn Financieel Advies is de nieuwe naam voor het vroegere Mijn Hypotheek Jan Kamp. Jan was een autoriteit op ons vakgebied. Met zijn nuchtere en doortastende aanpak wist hij vele Rijssenaren te ondersteunen op financieel en persoonlijk vlak. Deze lijn proberen wij voort te zetten.

Wij zijn een professioneel en onafhankelijk advieskantoor gevestigd te Rijssen. Wij dragen graag zorg over al uw financiële zaken en doen dat op onze eigen manier; persoonlijk, betrokken en met een no nonsens houding. Wij zijn zowel actief op de particuliere als de zakelijke markt.

Vanuit onze visie op hypotheekbemiddeling, verzekeringsadvies, bedrijfsadministraties en verwante financiële zaken hechten wij er waarde aan om onze relaties van A tot Z te begeleiden. De manier waarop wij dit doen is onderscheidend.

Wanneer u kiest voor ons kantoor krijgt u een persoonlijke en betrokken benadering vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot en met de definitieve totstandkoming van uw hypotheek of verzekering. Wij nemen uitgebreid de tijd om uw persoonlijke situatie te inventariseren en vervolgens te vertalen naar een financierings- of verzekeringsoplossing die perfect aansluit bij uw wensen.