MG Fruit

Selderijweg 90 E - 2988 DC Ridderkerk
0180 - 745 470
MG Fruit
MG Fruit

Passie voor de groente- en fruithandel, kwaliteit van producten en goede service: dat is waar MG Fruit voor staat. MG Fruit staat ook voor Miguel González, die in ruim dertig jaar zijn sporen heeft verdiend in de groente en fruit. In 2013 dacht hij te stoppen, maar de wereld van groente en fruit bleef zijn wereld en het was nog lang geen tijd om hieruit te stappen.

Met een gedreven team, de juiste mentaliteit en servicegerichtheid voorzien wij onze klanten van producten van de beste kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in groente en fruit uit Spanje en Latijns Amerika, al zitten onze connecties overal in de wereld. Jaren van ervaring in de handel zorgen ervoor dat we in staat zijn gehoor te geven aan de wensen van onze klanten.

Ons doel is klant en leverancier bij elkaar brengen. We zijn veel op reis om met beiden goed contact te onderhouden, om interesse te tonen in elkaars werk en om de bewustwording rond de verschillende werkzaamheden in de keten te vergroten. We zoeken daarom altijd naar leveranciers die groente en fruit van de beste kwaliteit produceren en duurzaamheid in het oog houden, en klanten die deze kwaliteit en het belang van duurzaamheid weten te waarderen.

We zijn een jong, dynamisch, enthousiast en gedreven team met een mentor van formaat.