Mc Coy Cleaning – Products – Ultrasoon

Bremenstraat 8 - 7575 EH Oldenzaal
0541- 534 982
Mc Coy Cleaning – Products – Ultrasoon
Mc Coy Cleaning – Products – Ultrasoon

McCoy is officieel op 1 April 1998 geboren. De oprichter en eigenaar Sander Kroese, toen 24 jaar, was op dat moment nog werkzaam bij een schoonmaakbedrijf uit Delden. Het poetsen zat al in zijn genen, als kind had hij al passie voor poetsen! Op zaterdag altijd auto’s poetsen, die daarna zo de showroom in konden, en in zijn ouderlijk huis hielp hij altijd vrijwillig zijn moeder met poetsen.

McCoy is ontstaan tijdens een borrel in de kroeg en heeft zijn oorsprong opgebouwd met de schoonmaak van vele horecabedrijven in Oldenzaal. De naam Mccoy is gekozen vanwege zijn betekenis. Het staat bekend als een veel voorkomende achternaam in Schotland, maar de uitdrukking “The real Mccoy” betekend dat je de beste bent en staat voor Echt! En dat is precies wat Sander wil uitdragen met zijn bedrijf.

McCoy wil het beste schoonmaakbedrijf uit de regio zijn met altijd persoonlijke aandacht voor de klant. Gespecialiseerd in glasbewassing, horeca- en reguliere schoonmaak, opleveringsschoonmaak, ultrasoonreiniging, tapijt- en meubelreiniging en vloeronderhoud. Naast de schoonmaakactiviteiten verzorgt en levert McCoy ook vanuit zijn groothandel diverse schoonmaakmiddelen en artikelen naar behoeften van haar klanten. Onder het eigen label “Vlexx” voert McCoy een eigen schoonmaaklijn ook om de kwaliteit van het eigen schoonmaken te waarborgen.