Lotuz Dagbesteding

Willemsbeekweg 88 - 1971 GZ IJmuiden
0255 - 57 81 33
Lotuz Dagbesteding
Lotuz Dagbesteding

Lotuz Dagbesteding is er voor jeugdigen en (jong)volwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, mogelijk i.c.m. psychische problematiek. Lotuz biedt kleinschalige dagbesteding met; lerende-, in- en ontspannende-, huishoudelijke-, creatieve- en sensopathische activiteiten. Dit doen wij zowel binnen in onze twee locaties, als buiten in de natuur. Tevens werken de deelnemers van Lotuz veelal op locatie. Zo werken zij samen met de begeleiders bij tuincentrum Ranzijn, de McDonalds, Basisschool Franciscus en SBO De Boekanier. Lotuz heeft een moestuin en dierenweide achter het pand met kippen, konijnen en microvarkentjes. De verzorging wordt gedaan door de deelnemers van Lotuz, samen met de begeleiding.

Wordt er gekozen voor dagbesteding bij Lotuz, dan gaat het team samen met de deelnemer op zoek naar passende activiteiten. Het beleven van plezier aan activiteiten en het contact met anderen staan hierbij centraal. Uitgangspunten hierbij zijn altijd de individuele behoeften en mogelijkheden van de deelnemer.
In onze gezellige en veilige werkomgeving zonder werkdruk, zorgt het team ervoor dat de deelnemer aan het einde van de dag met een voldaan gevoel naar huis gaat.