Kinderopvang ’t Kleine Volkje

Socrateslaan 22a - 3707 GL Zeist
030 - 63 77 728
Kinderopvang ’t Kleine Volkje
Kinderopvang ’t Kleine Volkje

Beschrijving

't Kleine Volkje biedt opvang met kwaliteit, betrokkenheid en een duidelijke pedagogische visie. Wij willen ouders een plek bieden waar zij met vertrouwen hun kind kunnen brengen. Voor kinderen willen we een plek zijn waar zij zich thuis voelen, waar oog is voor de eigenheid van ieder kind en waar kinderen zich vanuit vrijheid kunnen ontwikkelen.

Opvang 't Kleine Volkje is gevestigd in het oude Helicon gebouw dichtbij de Vrije School  en BSO (locatie Socrateslaan) in Zeist.  Het lokaal is warm en sfeervol ingericht en de speelhuisjes, het speelgoed en de materialen zijn uitnodigend en afgestemd op de leeftijd.

Kinderopvang 't Kleine Volkje heeft een ruim speelterrein naast het speellokaal. Er lopen geen doorgaande wegen langs 't Kleine Volkje en het speelterrein is daardoor een heerlijke plek waar de kinderen elke dag in spelen en ontdekken. Er zijn heuvels, paden om te ontdekken en fietsjes en karren. Er zijn perkjes met bloemen waar we samen met de kinderen voor zorgen. Het buitenspelen neemt een belangrijke plek in bij 't Kleine Volkje.

't Kleine Volkje biedt opvang van maandag tot vrijdag waarbij je kunt kiezen uit drie producten:

1. hele dagopvang van 7.45 tot 18.30
2. dagopvang van 7.45 tot 15.30
3. halve dagopvang van 7.45 tot 13.30