Huisartsenpraktijk G.J. de Bruijn

Lessestraat 6 - 1966 SG Heemskerk
0251 - 233 300
Huisartsenpraktijk G.J. de Bruijn
Huisartsenpraktijk G.J. de Bruijn

Het is natuurlijk prettig als je huisarts dicht bij je in de buurt is. Toch zijn er voldoende redenen om de huisarts soms iets verder weg te hebben. Je bent verhuisd, of uit huis gegaan en de praktijk bevalt goed, het is dicht bij je werk, je leeft in een studentenstad maar staat nog ingeschreven bij je ouders, al met al redenen alom om ingeschreven te staan bij een huisarts iets verder van je huis vandaan.In principe is dat ook helemaal geen probleem wel zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden:Het woord huisarts zegt het al. Je komt als arts aan huis bij ziekte en zeer. Maar hieraan zit natuurlijk wel een geografische barrière . Om twee reden zijn er daarom geografische grenzen waarbuiten ik geen visites afleg ten eerste omdat ik dan niet kan garanderen dat ik bij spoed op tijd bij kan zijn. En ten tweede zou me dat ook teveel tijd kosten.U mag buiten die grenzen ingeschreven staan bij mijn praktijk maar u moet er rekening houden dat ik dan geen visites kan afleggen. Daarvoor zal u dan een andere arts moeten bellen.

Voor inwoners van Heemskerk, Beverwijk, Wijk aan Zee en Velsen –Noord en inwoners van Uitgeest die ten zuiden het spoor wonen gelden geen restricties. Inwoners van andere gemeenten zijn welkom maar daar rijd ik geen visites.

Mocht u gebruik maken van andere huisartsenpost dan die in Beverwijk dan worden de kosten in eerste instantie bij u in rekening gebracht en kunt u dit later verhalen bij u ziektekostenverzekeraar. Voor bezoeken aan de huisartsenpost in het RKZ te Beverwijk geldt dit niet.

Al met al U bent en blijft van harte welkom !

Maar wees bedacht op bovenstaande