Hippisch Centrum Bommelerwaard

Jan Stuversdreef 1-3 - 5315NZ  Kerkwijk
06 - 48888707
Hippisch Centrum Bommelerwaard
Hippisch Centrum Bommelerwaard

Wij zijn een knusse manege met een vleugje nostalgie gevestigd op een prachtig stukje in de Bommelerwaard waar gezelligheid en veiligheid voorop staan. Gediplomeerde en ervaren instructeurs begeleiden u en jou graag op paarden en pony’s geschikt voor elk niveau. Wij beschikken over een gezellige foyer waar onder het genot van een hapje en een drankje de lessen bezichtigd en afgesloten kunnen worden.

Het Hippisch Centrum Bommelerwaard is op 16 juni 1973 door Z.K.H. Prins Bernhard geopend. Het bedrijf is gevestigd te Kerkwijk en ligt aan de Jan Stuversdreef. Genoemd naar de dijkgraaf Jan Stuvers die toendertijd het initiatief nam tot het bouwen van deze manege.

In maart 2003 behaalde het Hippisch Centrum Bommelerwaard het 4-sterren predicaat van de FNRS, hetgeen staat voor de organisatie van de gediplomeerde manegebedrijven. Tevens zijn wij in het bezit van het veiligheidscertificaat van de FNRS. Onze accommodatie beschikt over 44 stallen, een goed verlichte binnenrijbaan van 20 x 40m en een buitenrijbaan van 25 x 60m