Herbergier Steenwijkerwold

Mariënwold 20 - 8341 PR Steenwijkerwold
0521 - 851 278
Herbergier Steenwijkerwold
Herbergier Steenwijkerwold

Wonen in een huis, deelnemen aan een huishouden
Gewoon een gezellige, leuke dag ervan maken. Dat is wat we doen in onze Herbergier. Samen koffie drinken, een spelletje, met elkaar een wandeling maken. We bewegen, we dansen, we zingen en nog veel meer. We gaan ervoor! Wonen bij ons is deel uit maken. Samen nemen we deel aan een leuk en gezellig huishouden. Aandacht en een individuele benadering; daar staan we voor bij Herbergier Steenwijkerwold. Bij ons draait de zorg om mensen.

Warme en veilige plek
Herbergier Steenwijkerwold biedt kleinschalig wonen voor mensen met dementie. Binnen de Herbergier staat kwaliteit van leven en een menswaardig bestaan voorop.
We creëren dit aanbod door een warme en veilige plek te bieden waar onze gasten zich thuis voelen, en hun leven kunnen voortzetten zoals ze dat gewend waren. Daarbij zijn aandacht en een persoonlijk benadering belangrijke uitgangspunten. Daar waar het kan willen we beantwoorden aan de persoonlijke behoeften van onze bewoners en zijn/haar partner en familie. Door de nadruk te leggen op huiselijkheid willen we het ‘normale’ zo goed mogelijk verankeren in de zorg voor onze gasten.