FC Ommen

Sportlaan 2 - 7732 AB Ommen
0529 - 452 800
FC Ommen
FC Ommen

WIE ZIJN WIJ

FC Ommen is per 1 juli 2021 een nieuwe vereniging, ontstaan uit de samenvoeging van OVC ’21 en OZC met ongeveer 1200 leden. Wij hechten waarde aan een plezierig en veilig sportklimaat, die iedereen de kans biedt op zijn of haar niveau te voetballen.

Dit doen wij met elkaar. Dit staat voor de spelers van FC Ommen, jong en oud, prestatie en recreatie, man en vrouw en mensen met een beperking. Alle vrijwilligers, die er voor zorgen, dat alle teams gefaciliteerd worden, het sportpark strak en netjes is en het clubhuis een optimale bezetting heeft.

FC Ommen is van groot maatschappelijk belang voor de gemeenschap. De club verbindt mensen. Elk weekend vinden honderden kinderen en volwassenen hun plezier en uitlaatklep op het voetbalveld. Het bestuur van FC Ommen neemt daarbij haar verantwoordelijkheid en let scherp op de normen en waarden, die in onze samenleving als vanzelfsprekend worden ervaren en die dus ook op het voetbalveld moeten worden nageleefd. Langs de lijn genieten mensen van de sportieve prestaties.