Family Stolwijk

Bovenkerkseweg 1 - 2821 XS Stolwijk
0182 - 341 386
Family Stolwijk
Family Stolwijk

Niets is zo fijn als thuiskomen. Thuis bij je familie. Hier ben je altijd welkom. Een hapje mee eten of snel iets komen afhalen, het kan allemaal. Doudou He staat samen met zijn team klaar om de lekkerste gerechten voor jullie te maken.

Bij gezelligheid hoort lekker eten. Het is onze passie om altijd wat lekkers op tafel te zetten, met kwaliteit. Vanuit Eegdeman zijn er natuurlijk een aantal recepten die we nog steeds graag voor jullie bereiden. Zo kan je nog altijd genieten van de ambachtelijke kruidenboter, heerlijk bij de varkenshaas saté en vind je ook de huisgemaakte kaassoufflé, nog altijd op het menu.

Daarnaast bieden we jou een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Of je nou zin hebt in een van onze favorieten, zoals een Family burger met frites of juist voor wat extra groente wilt gaan zoals een salade. Wij maken het voor je klaar. Op elk moment van de dag, van lunch tot diner en van kopje koffie tot late middagsnack.

Onze gasten komen graag bij ons, en dat is een mooi compliment. We vinden het belangrijk dat jij je welkom voelt. We staan altijd klaar voor iedereen, zoals familie dat doet. Elke dag opnieuw, welkom bij Family Stolwijk.

We are Family