De Ruyters Hoeve

Dekkersland 4 - 7951 KS Staphorst
085 - 876 89 43
De Ruyters Hoeve
De Ruyters Hoeve

De Ruyters Hoeve kan gezien worden als een samenwerkingsverband van verschillende professionals waaronder een tweetal psychologen maar ook verschillende vaktherapeuten. Door onze kleinschaligheid en verscheidenheid zijn we in staat de hulpverlening aan te passen aan wat u nodig heeft. We bevinden ons in het buitengebied van Zwartsluis, het Staphorsterveld.

De praktijk is gevestigd op de eerste verdieping van een verbouwde hooischuur. Op de Ruyters Hoeve wonen en werken we. Er vinden allerlei activiteiten plaats, waaronder de bovengenoemde hulpverlening.

Naast de psychologische behandelingen is er ook een begeleidingstak die sinds kort afgesplits is van de praktijk maar er is nog steeds sprake van een intensieve samenwerking. Sinds 1 september 2016 gaat deze tak verder onder de Ruijtershoeve begeleidingen. De begeleidingen zijn bedoeld voor die cliënten, kinderen en jong volwassenen die door hun problematiek baat hebben bij kleine groepen (max. 4 personen per groep) of individuele begeleiding.