Chinees Indisch Restaurant Ko Sing

Kerkstraat 79 - 2201 KL Noordwijk
071 - 361 33 08
Chinees Indisch Restaurant Ko  Sing
Chinees Indisch Restaurant Ko  Sing

Ko Sing is weer helemaal open!​
Welkom op de website van Chinees Indisch Restaurant Ko Sing. Al meer dan 30 jaar simpelweg niet meer weg te denken uit Noordwijk. Ondanks deze nare periode begrijpen wij dat je onze heerlijke gerechten hebt gemist. Onze afhaalservice was al een tijdje geopend, maar vanaf nu kan je ook weer voor de lekkerste Aziatische gerechten terecht in ons restaurant!

Maatregelen dineren in het restaurant

Het is de hoogste tijd om weer open te gaan! Het is eindelijk zover! Al is het beperkt, iedereen kan en mag weer op pad om lekker uit eten te gaan. Wij kijken er naar uit om jullie weer welkom te heten in ons altijd gezellige restaurant. Ons restaurant zal een beperkt aantal plekken beschikbaar stellen en het wordt daarom aangeraden om van tevoren telefonisch via 071 – 36 133 08 of online een tafel te reserveren.

Maatregelen afhaalservice

Wij hebben ons afhaal gedeelte zodanig anders ingericht om voor jullie en onze medewerkers het zo veilig mogelijk te houden. Daarom is de in- en uitgang route is veranderd. Je loopt gewoon via de normale afhaalingang naar binnen en via het restaurant weer naar buiten. Deze eenrichtingsroute zorgt ervoor dat je niet in contact komt met andere binnenlopende gasten.

Wij willen graag voorkomen dat te veel mensen bij elkaar in contact komen. Geef daarom telefonisch via: 071 – 36 133 08 of online de bestelling door en kom het op de afgesproken tijd ophalen. Betalingen kunnen gewoon contant of met (contactloos) pin worden verricht.

​Wij bieden een ruime keus aan Aziatische specialiteiten. Kijk hier eens rustig rond om onze gerechten, maandaanbiedingen en andere menu’s te bekijken.