Camps Optiek Boxmeer

Steenstraat 120 - 5831 JJ Boxmeer
0485 - 57 18 12
Camps Optiek Boxmeer
Camps Optiek Boxmeer

Beschrijving

De laatste jaren wordt deskundigheid in de optiekbranche vaak ondergeschikt gemaakt aan prijs. Wij als Camps Optiek doen daar niet aan mee. Wij onderscheiden ons liever door gedegen vakkennis dan door goedkope praatjes. Die vakkennis vertalen we in oogzorg op een zeer hoog niveau. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg voor u! De fabrikanten van brillenglazen hebben de afgelopen jaren bepaald niet stil gezeten. Dat heeft geresulteerd in nieuwe en betere brillenglazen. Wat het meest opvalt is dat de glazen tegenwoordig veel dunner en lichter zijn. Lichtere en dunnere glazen zijn natuurlijk heel belangrijk voor het draagcomfort. Bij brillenglazen heeft u nog altijd de keus tussen "echt" glas en kunststof. 

Naast de gewone glazen voor veraf of dichtbij en de bekende multifocale glazen voor veraf én dichtbij zijn er nog tal van andere mogelijkheden. Het maakt nogal uit of u uw bril gebruikt om te lezen, om op een beeldscherm te kijken of om er mee te sporten. Steeds meer mensen kiezen bovendien voor meer dan één montuur. Niet alleen uit modische oogpunt maar ook om voor verschillende gebruiksmomenten een andere bril met aangepaste brillenglazen te hebben. 

Het juiste brillenglas in het juiste montuur zorgt voor rustig en comfortabel kijken. Tenslotte zijn brillenglazen tegenwoordig ook aan mode onderhevig. Een licht tintje, een heel zacht spiegeleffect of juist een hoogwaardige ontspiegeling geven uw bril net dat beetje extra.