Asfaltcentrale Limburg

Heidekampweg 2 - 6171 DZ Stein
046 - 433 36 15
Asfaltcentrale Limburg
Asfaltcentrale Limburg

Bij Asfaltcentrale.nl werken vakmensen die samen met u willen bouwen aan de beste wegen van Nederland. Dat doen we niet alleen met onze gecertificeerde asfaltproducten. We willen dat u ons waardeert door onze servicegerichte aanpak. We leveren daarom de beste asfaltmengsels, tegen constante kwaliteit voor een actuele prijs.

Asfaltcentrale.nl bouwt aan een open relatie met haar klanten en wil zo veel mogelijk kennis en ervaring over asfalt delen. Klanttevredenheid bereik je met een goed product, maar ook door te kijken naar de totale infrastructuur. Door goed te luisteren naar wegenbouwers, wegbeheerders en -gebruikers kunnen we succesvol blijven werken aan onze technologische voorsprong en tevreden klanten.

Bij ons expertisecentrum werkt een enthousiast team van technologen en wegenbouwkundigen samen om klanten te voorzien van maatwerk bij complexe vraagstukken. Zij verrichten onderzoek naar optimalisatie van asfaltmengsels en voeren tests uit naar de functionele eigenschappen van verschillende asfaltsoorten.