Nieuws Landgraaf

Eis: 2,5 jaar cel voor koster die wordt verdacht van ontucht met minderjarig meisje
Tegen de 64-jarige Harm O. uit Geleen heeft de officier van justitie woensdagavond 2,5 jaar celstraf geëist, waarvan 6 maanden voorwaardelijk, wegens ontucht met een...

Primeur voor Maastricht: gratis wifi in hele binnenstad
Maastricht krijgt gratis wifi in de hele binnenstad. Volgens ict-experts is dit ‘vernieuwend’ qua opzet en omvang...

Bezwaarprocedure A2-verbreding van start
De plannen voor de verbreding van de A2 tussen de knooppunten Het Vonderen en Kerensheide worden vanaf 8 september ter inzage gelegd. Vanaf die dag kan er door iedereen...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Landgraaf

Landgraaf op Twitter

Oppositiepartijen presenteren investeringssagenda De oppositiepartijen in #Landgraaf hebben de afgelopen weken gew… https://t.co/KaGABFTmNa
Door @heerlen_nieuws op 23-08-2017 14:55:32

SnowWorld Landgraaf investeert in de zon https://t.co/W592E77cNJ
Door @Events_NL op 23-08-2017 10:36:28

Ben Trans BV failliet verklaard Ben Trans BV uit #Landgraaf is op 22 augustus 2017 in staat van faillissement gest… https://t.co/omsOhMG7sW
Door @heerlen_nieuws op 23-08-2017 10:05:12

We verwelkomen één nieuw bedrijf in gemeente #Landgraaf (week 33/17) Het volgende bedrijf heeft zich de afgelopen … https://t.co/lWd0rEjgZB
Door @heerlen_nieuws op 23-08-2017 06:42:20

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Landgraaf

 • Goldie's Dance Party - Begin juli zal er in de oefenbunker te Landgraaf een dansavond plaatsvinden waar Swing Dance en Zumba Gold elkaar afwisselen. Dat staat dus garant voor twee uur dansplezier, ondersteund door drie docentes. Zet deze datum alvast vast in je agenda ! Dit wil je niet missen.
  Wanneer? Elk jaar in begin juli | Soort: Sport
 • Zomerfestival Lauradorp - Elk jaar is er in Lauradorp (gemeente Landgraaf) weer een groot feest: het Zomerfestival Lauradorp. Het festival vindt plaats op het grasveld bij kerk, Maastrichterlaan, Salesianenstraat,Olmenstraat, Sloterstraat, Lindestraat.
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Festival
 • Festival des Arts - Begin juli staat het dorp weer geheel in het teken van dit kunstfestival. Zowel professionele alsook amateur-kunstenaars weten inmiddels het mooie plaatsje aan de Worm te vinden. Van heinde en verre komen deze creatievellingen graag naar dit stukje Landgraaf om er de resultaten van hun vaardigheden te tonen. Schilderijen, beelden, raku, glas-in-lood, sieraden, dit alles en nog veel meer valt er dit jaar weer te bewonderen en een aantal kunstenaars kunt u daadwerkelijk aan het werk zien.
  Wanneer? Elk jaar in begin juli | Soort: Festival
 • Pinkpop - Pinkpop is een jaarlijks, driedaags popfestival in Landgraaf, dat sinds 1970 normaal gesproken in het weekeinde van Pinksteren plaatsvindt. Het festival duurt tegenwoordig drie dagen en trekt per dag ongeveer 68.000 mensen. Sinds de eerste editie heeft het festival ruim anderhalf miljoen bezoekers gehad en hebben er meer dan 500 verschillende artiesten en bands opgetreden.
  Wanneer? Elk jaar in het Pinksterweekend | Soort: Festival
 • Sonic Festival - Het Sonic Festival is een groot festival dat jaarlijks in Landgraaf wordt gehouden. Op dit festival, dat jaarlijks tienduizenden bezoekers trekt, komen allerlei grote artiesten en bands optreden. Dit feest wil je toch niet missen?!
  Wanneer? Elk jaar in begin september | Soort: Festival
 • Markt Landgraaf - In de gemeente Landgraaf vindt je twee markten op vrijdag middag. Een markt op het Marktplein in Schaesberg en de andere in de Hovenstraat in Ubach over Worms. Iedere donderdag is er markt op het Raadhuisplein en op de Kamp in Nieuwenhagen.
  Wanneer? Elke donderdag & vrijdagmiddag | Soort: Markt
 • Foute Dance Classic Party - Op de Foute Dance Classics Party’s draaien de dj’s Sandy & Marc samen met een live act de allerbeste dance- en party classics uit de seventies, eighties en nineties. Om samen met vrienden, collega's en bekenden goede en foute herinneringen op te halen uit deze gouwe ouwe tijd zullen verzoekplaten zoveel mogelijk ten gehore gebracht worden!
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Feest
 • Mountainbike Cross Country Landgraaf - De Mountainbike Cross Country wedstrijd in Landgraaf is sinds een aantal jaar terug aan de top van de Nederlandse Mountainbike evenementen. Met voor Nederland ongekende hoogteverschillen worden renners getrakteerd op een on-Nederlands parcours. Bezoekers kunnen gemakkelijk van uitzichtpunt wisselen om zo de actie te aanschouwen.
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Sport