• Fotocredits: nvt.

  Dode en gewonden bij schietpartij in centrum Amsterdam

  Bij een schietpartij aan de Kattenburgerkade in het centrum van Amsterdam zijn rond 1.00 uur een dode en twee gewonden gevallen. 

 • Fotocredits: nvt.

  Ex-commandant Karremans wil getuigen voor Dutchbat in zaak Srebrenica

  Oud-commandant Thom Karremans gaat als getuige optreden in een rechtszaak die veteranen van Dutchbat III hebben aangespannen tegen de Nederlandse staat om Srebrenica.

 • Fotocredits: nvt.

  Reizigersinformatie op NS-stations kort getroffen door landelijke storing

  Door een landelijke storing aan de reisinformatiemiddelen van de NS toonden de borden met reisinformatie woensdagavond tijdelijk geen of onjuiste informatie. Ook de omroepen met reisinformatie werkten niet naar toebehoren. 

 • Fotocredits: nvt.

  Rapport over verstikking Henriquez toegevoegd aan dossier

  De rechtbank heeft woensdag een rapport toegevoegd aan het strafdossier in de zaak Mitch Henriquez waarin door een Belgische professor gerechtelijke geneeskunde wordt gesteld dat de 42-jarige Arubaan is omgekomen door verstikking. Henriquez overleed in 2015 na zijn aanhouding.

 • Fotocredits: nvt.

  Aanklacht van nabestaanden geëxecuteerden Zuid-Sulawesi verjaard

  Vijftien kinderen van vaders die in 1947 in Zuid-Sulawesi zijn geëxecuteerd door Nederlandse militairen, zijn te laat met het aansprakelijk stellen van de Nederlandse staat. De rechtbank in Den Haag heeft dat woensdag bepaald en heeft daarmee de Staat in het gelijk gesteld. 

 • Fotocredits: nvt.

  OM eist boete tegen ProRail wegens overtreden regels chloortreinen

  Het Openbaar Ministerie (OM) eist een boete van 150.000 euro tegen ProRail, omdat het spoorbedrijf zich niet aan de veiligheidsregels met chloortreinen zou hebben gehouden.

 • Fotocredits: nvt.

  Vergoeding voor gedupeerden stroomstoring na helikopterbotsing

  Gedupeerden van de stroomstoring in Culemborg en omgeving krijgen een compensatievergoeding van netbeheerder Liander. 24.000 huishoudens en bedrijven zaten vorige week maandag vanaf 19.30 uur tot ongeveer 01.15 uur zonder elektriciteit, nadat een defensiehelikopter tegen de bliksemafleiders van een hoogspanningsmast was gevlogen.

 • Fotocredits: nvt.

  Agenten weerspreken niet eerlijk te hebben verklaard in zaak Henriquez

  De agenten die betrokken waren bij de fatale arrestatie van Mitch Henriquez spreken tegen dat zij hebben verklaard dat hij pas in de ME-bus onwel werd. De advocaat van de nabestaanden, Richard Korver, verweet hen eerder hierover te hebben gelogen. 

   

 • Fotocredits: nvt.

  Noord-Brabant wijst bezwaren van bijna driehonderd veehouders af

  De provincie Noord-Brabant heeft in totaal 295 bezwaren afgewezen van boeren tegen omstreden en ingrijpende maatregelen voor de intensieve veehouderij. De veehouders eisten dat de besluiten van 7 juli worden teruggedraaid. Toen stemde de provincie in met plannen om de schade en overlast door intensieve veehouderij te beperken.

   

 • Fotocredits: nvt.

  Boze Ratko Mladic verwijderd uit rechtszaal tijdens voorlezen vonnis

  De van oorlogsmisdaden en genocide verdachte oud-generaal van de Bosnische Serviërs Ratko Mladic is woensdag tijdens het voorlezen van het vonnis uit de rechtszaal verwijderd. Mladic wilde een schorsing, maar dit verzoek werd geweigerd.

Nieuws Hoogezand-Sappemeer

De Vreemde Eend: James
SAPPEMEER De Vreemde Eend is een rubriek over bijzondere dieren, vaak met een bijzonder verhaal. En soms is vooral het baasje erg bijzonder. „Je hebt me wel voor een...

Midden-Groningen stemt
MIDDEN-GRONINGEN In de gemeenten Slochteren, Hoogezand-Sappemeer en Menterwolde zijn vandaag de verkiezingen voor de gemeenteraad van de nieuwe gemeente Midden-Groningen. Deze...

Meer duidelijkheid over versterken
MIDDEN-GRONINGEN/VEENDAM Nationaal Coördinator Groningen (NCG) is volop bezig met het inspecteren en versterken van gebouwen in het aardbevingsgebied. In 2017...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Hoogezand-Sappemeer

Hoogezand-Sappemeer op Twitter

#Verkiezingen in fusiegemeenten: Noord-Nederland gaat er anders uitzien https://t.co/azhbdAsAYG
Door @RegioLeeuwarden op 22-11-2017 14:36:05

Files A7 na ongevallen weer opgelost https://t.co/j4T1glLD4K #nieuws #groningen
Door @Stadindex op 22-11-2017 08:27:07

File op A7 tussen Stad en Hoogezand-Sappemeer https://t.co/TP4zlumLaM
Door @Nieuws_Zuur op 21-11-2017 17:14:10

File op A7 tussen Stad en Hoogezand-Sappemeer https://t.co/E6sI3atWLP
Door @A7SnelwegNoord op 21-11-2017 17:13:40

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Hoogezand-Sappemeer

 • Markt Hoogezand - Elke zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur is er markt aan de Hoofdstraat in Hoogezand. Een geweldige markt, met geweldige producten. Hier zult u precies vinden wat u zoekt; en dat voor een goede prijs!
  Wanneer? Elke zaterdag van 10:00 tot 17:00 | Soort: Markt
 • Oranjemarkt Sappemeer - De Oranjemarkt zal nog steeds een feest van koopjes halen zijn, elkaar weer eens ontmoeten en gezelligheid. Elk jaar doet de organisatie dan ook haar best om het weer een tot een spektakel te laten worden, waarbij er voor elk wel wat wils is te vinden.
  Wanneer? Elk jaar op 27 april | Soort: Markt
 • Accordeon Festival - Al tientallen jaren wordt het Accordeon Festival georganiseerd in de gemeente Hoogezand-Sappermeer. Tijdens dit festival zijn diverse optredens, die zich richten op een prachtinstrument: de accordeon. Hier kunt u zeker een avond volop genieten!
  Wanneer? Elk (na)jaar | Soort: Festival
 • 7km van Martenshoek - De SCA 7KM van Martenshoek is een jaarlijks terugkerend loopevenement met start en finish aan de Sluiskade, in het centrum van Martenshoek. Een geweldig sportevenement voor vele sportievelingen!
  Wanneer? Elk jaar op de laatste zondag van september | Soort: Sport
 • Jaarmarkt Martenshoek - De jaarmarkt Martenshoek wordt al jaren lang georganiseerd in combinatie met het loopevenement 'De 7km van Martenshoek'. Dit gebeurt altijd op de laatste zondag van september. De jaarmarkt duurt van 11 tot 17 uur.
  Wanneer? Elk jaar op de laatste zondag van september | Soort: Markt
 • Watervloot - Iedere ambitieuze gemeenschap heeft zijn eigen evenement. Hoogezand-Sappemeer heeft “De Watervloot”. In het jaar 2005 is een Maritiem-Cultureel Evenement georganiseerd onder de naam “Watervloot”. Dit evenement wordt nog steeds jaarlijks georganiseerd en druk bezocht!
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Feest
 • Eska Kartonfestival - Het Eska Kartonfestival is een festival dat draait om karton. Wij nodigen u uit om hier te komen kijken naar de producten die er overal in de wereld van ons karton worden gemaakt. Bovendien kunt u bij ons zelf aan het werk met ons karton!
  Wanneer? Elke (na)zomer | Soort: Festival
 • Voorjaarsmarkt - Dit jaar weer het jaarlijkse Voorjaarsmarkt Hoogezand. Vorig jaar ruim 5000 bezoekers! Dit jaar ook wederom weer veel kinder activiteiten live muziek en straat theater.
  Wanneer? Elk (voor)jaar | Soort: Markt
 • Caribische Markt - De caribische markt. Er zijn heel veel kraampjes en een aansprekend programma met zang, dans (salsa, merenque, sriempie), optredens en lekkere producten (bami, roti, nasi, baka bana, suri worst en petjil).
  Wanneer? Elk jaar | Soort: Markt