Nieuws Bronckhorst

Timmerman verhuist van restaurant De Rommelpot naar De Sander
WINTERSWIJK - Wendy Timmerman verruilt restaurant De Rommelpot in het Rommelgebergte in Winterswijk voor horecagelegenheid De Sander in Dinxperlo. De toekomst van...

Scampi's en zalm op ijs in kruiwagen
WINTERSWIJK - Puck Reijerink serveert donderdagavond tijdens de Preuverie in Winterswijk namens Culinair Concept scampi's en zalm op ijs in een kruiwagen. 

Bert Brinks stapt in zijn jongensdroom
DOETINCHEM - Een cadeautje aan zichzelf, zo ziet Bert Brinks (59) de opening vrijdag van zijn modelbouwwinkel aan de IJsselkade in Doetinchem. 

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Bronckhorst

Bronckhorst op Twitter

"Je zag dat het voor de nieuwelingen wennen was" - https://t.co/NeccB6IIBo #Feyenoord #Bronckhorst #voetbal
Door @Matchwinnaar op 27-07-2017 20:12:03

FR-Fans: Van Bronckhorst verklapt: 'Er zal minder gewisseld worden' https://t.co/7AXM8kDEmv #feyenoord
Door @DaarAanDeMaas op 27-07-2017 19:33:29

Van Bronckhorst verklapt: 'Er zal minder gewisseld worden' https://t.co/iEY74sZKaB #Feyenoord
Door @FRFansNL op 27-07-2017 19:33:23

Van Bronckhorst: ''Vind het belangrijk dat je een familie bent'' https://t.co/Qp6Tcswjcp #feyenoord #nieuws
Door @NB_Feyenoord op 27-07-2017 18:00:02

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Bronckhorst

 • Hengels Dweilfestival - Het Hengels Dweilfestival vind ieder jaar plaats op de derde zondag van april in het centrum van Hengelo (gld). Jaarlijks strijden 14 dweilorkesten om de titel en zorgen voor veel vermaak bij het publiek. Naast de diverse optredens van de dweilorkesten is er ook een warenmarkt, verzorgd door Marktvision, tijdens het Hengels Dweilfestival. Vertier voor jong & oud dus!
  Wanneer? Elk jaar op de derde zondag van april | Soort: Festival
 • Rock In Roll Out - Ieder jaar wordt in Hengelo (gemeente Bronckhorst in Gelderland) het Rock In Roll Out Festival gegeven. Dit festival trekt rock 'n roll liefhebbers vanuit heel Nederland aan en verzorgt hen een onvergetelijke dag. Naast muziek zijn er allerlei auto's en andere bezienswaardigheden en activiteiten.
  Wanneer? Elk jaar in mei | Soort: Festival
 • Zomerfeesten - Ieder jaar zijn er weer Zomerfeesten in Voorden (een woonkern in de gemeente Bronckhorst). Deze feesten zijn bedoelt voor jong en oud en omvatten onder andere een kermis. Komt u ook genieten van een gezellig weekend?
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Feest
 • Zelhemse Zomerfeesten - Overdag slentert u over de gezellige braderie met leuke spulletje en kunt u kennis maken met het verenigingsleven van Zelhem. Terwijl u geniet van een drankje in de zon met muziek op de achtergrond, hoeven de kinderen zich ook zeker niet te vervelen. Er zijn diverse kinderattracties voor de allerkleinsten, een kindervrijmarkt en (sportieve) activiteiten op het evenementplein. Als de avond gevallen is stroomt het plein vol en speelt de band het eerste nummer.
  Wanneer? Elke zomer | Soort: Feest
 • Omloop van de Graafschap - Ieder jaar is er weer de Omloop van de Graafschap in Keijenborg (een woonkern in gemeente Bronckhorst). De omloop is bedoelt voor beginners en professionals en omvat een mooie route. Bent u klaar voor een sportieve uitdaging?
  Wanneer? Elk (na)jaar | Soort: Sport
 • Manana Manana Festival - Mañana Mañana is het meest relaxte festival van Nederland op een wonderschone plek in de Achterhoekse natuur. Dit feest op Landgoed Enghuizen in Hummelo is een prachtig en alsmaar slechter bewaard geheim van jonge rockers, oude hippies, stoere meisjes, knappe jongens, gezinnetjes en buurtbewoners.
  Wanneer? Elk jaar in begin juni | Soort: Festival
 • Kunst4Daagse - Een evenement dat uniek is, omdat het plaatsvindt in de gehele gemeente Bronckhorst. De kunstwerken verbinden en stellen de bezoeker (opnieuw) in staat kunst in al zijn veelzijdigheid te beleven. Op tal van locaties tonen kunstenaars hun creativiteit. Zowel amateurs als professionals stellen hun werk ten toon op heel verschillende plaatsen.
  Wanneer? Elk jaar in het Hemelvaartsweekend | Soort: Tentoonstelling
 • Markt Vorden - Elke vrijdagochtend is er een markt in Vorden (gemeente Bronckhorst). Deze markt omvat tientallen kramen en voorziet de inwoners van etens- en handelswaar. De markt is leuk voor de inwoners, maar ook voor de toerist, dus zeker de moeite waard!
  Wanneer? Elke vrijdag van 08:00 tot 12:00 | Soort: Markt
 • Markt Hengelo - In het Gelderse Hengelo (gemeente Bronckhorst), niet te verwarren met het Overijsselse Hengelo, is er elke vrijdagmiddag van 13:00 tot 18:00 uur een markt. Deze markt is populair onder zowel inwoners van Hengelo als toeristen. Komt u ook?
  Wanneer? Elke vrijdag van 13:00 tot 18:00 | Soort: Markt
 • Markt Zelhem - Elke vrijdagmiddag is er van 13.30 tot 18.00 uur een markt in Zelhem (een woonkern in de gemeente Bronckhorst). Verschillende gespecialiseerde bedrijven bieden hier hun etens- en handelswaar aan. Onder de inwoners van Zelhem is de markt een (top)favoriet.
  Wanneer? Elke vrijdagvan 13.30 tot 18.00 | Soort: Markt