Nieuws Borne

Harde taal in Zwolle en Kampen over mispeer van 2,5 miljoen
Ontluisterend', 'een puinhoop' en 'een debacle'. De politieke reacties op de miljoenenstrop bij het gezamenlijke ict-project van Zwolle, Kampen en Overijssel zijn...

Gezamenlijk ict-project gemeenten liep volledig in de soep: 'Onaanvaardbaar'
Ontluisterend', 'een puinhoop' en 'een debacle'. De politieke reacties op de miljoenenstrop bij het gezamenlijke ict-project van Zwolle, Kampen en Overijssel zijn...

Vliegoefeningen van Defensie boven Twente
ENSCHEDE – Eind oktober vliegt Defensie met verschillende militaire vluchten boven Twente. Dit om de vaardigheden op peil te houden en zowel nationaal als internationaal...

Mededelingen / Prikbord

Meld hier uw GRATIS Prikkertje

Weersverwachting
Borne

Borne op Twitter

'Ondernemers Borne doen het keigoed' | Borne Boeit - Borne Boeit https://t.co/qCCVrcZf7s #vacatures #nieuws
Door @BeQuanFRIwindet op 22-10-2017 01:54:03

Tóch theater over #Stork #Hengelo en #Hightech #Twente #Almelo #Borne Enschede #Wilminktheater #Rabotheater https://t.co/43yOTQpHqw
Door @roskamtwente op 21-10-2017 06:30:08

#nieuws #vacature Verzorgende 3 IG https://t.co/Do1BUYr1WZ
Door @ICTzoektwerk op 21-10-2017 03:39:06

#nieuws #jouwBaan #vacature Verzorgende 3 IG https://t.co/QXNBb36S6w
Door @VacatureWerk op 21-10-2017 03:37:07

Deel deze pagina:

Evenementen gemeente Borne

 • Palmpasenoptocht - Een van de tradities met Palmpasen is dat kinderen op deze palmzondagmorgen rondlopen met een palmpaasstok: een met palm of buxus versierde stok in de vorm van een kruis, waaraan vruchten, slingers, en verschillende snoepjes hangen. Een leuk evenement!
  Wanneer? Elk jaar op Palmzondag | Soort: Tentoonstelling
 • Paasvuur - Op het terrein aan de Oonksweg in Borne vindt ieder jaar het Bornse paasvuur plaats. Dit paasvuur wordt aangestoken op Goede Vrijdag. Veel mensen kunnen genieten van dit prachtige vlammenspel. Komt u ook een kijkje nemen?
  Wanneer? Elk jaar op Goede Vrijdag | Soort: Tentoonstelling
 • Pinksterbruidjes - Ieder jaar op eerste Pinksterdag is het weer zover. Dan wordt de oude traditie van de Pinksterbruidjes in Borne voortgezet. Vroeger gebeurde dit kleinschalig, de laatste jaren wordt het groots aangepakt door de Folkloregroep Borne samen met scoutinggroep St. Stephanus-Martina. Leuk voor jonge meisjes!
  Wanneer? Elk jaar op Eerste Pinksterdag | Soort: Tentoonstelling
 • Borne op z'n Best - Vaste onderdelen van Borne op z’n Best zijn, naast kunst en living statues, de boekenmarkt, de brocante, de creamarkt en het jeugdplein vol leuke dansoptredens en kinderactiviteiten. De gezellige terrassen en de koopzondag completeren de dag. Kortom, in april bruist het in Borne!
  Wanneer? Elk jaar in april | Soort: Festival
 • Afrika Festival - Het Afrika Festival Hertme is een van de meest sprankelende festivals van Nederland! In het prachtige, groene Openluchttheater Hertme vindt al bijna 30 jaar het tweedaagse muziekfestival plaats. Het podium waarop de artiesten optreden, ligt tegen een bosrand aan, wat het theater en de optredens een unieke en ontspannen sfeer geeft.
  Wanneer? Elk jaar in juli | Soort: Festival
 • Melbuul'ndagen - In 1976 is de stichting Melbuul’ndagen Borne opgericht met als doel het oogstfeest in ere te herstellen. Sindsdien worden er jaarlijks onder de noemer Melbuul’ndagen tal van festiviteiten in het centrum van Borne gehouden. Het feest trekt steevast duizenden bezoekers uit heel Twente en heeft in de regio dan ook een goede naam en traditie opgebouwd rond het laatste weekend van augustus.
  Wanneer? Elk jaar in het laatste weekend van augustus | Soort: Feest
 • Kindervakantieweek - Spelletjes, knutselen, sporten, kokkerellen, bouwen, kliederen en nog veel meer. De kindervakantieweek is een week vol prachtige en spannende momenten. Lekker sporten, een middag knutselen, een dansworkshop, een ontdekkingstocht door Borne, het zijn maar een paar van de talloze activiteiten die tijdens een Kindervakantieweek plaatsvinden.
  Wanneer? Elke zomervakantie | Soort: Feest
 • Shopping by Candlelight - De straten in het centrum van Borne zijn deze kerstperiode opgesmukt met lichtjes en guirlandes in de meest uiteenlopende maten en soorten. En ook de verschillende panden en etalages ademen de sfeer van Kerstmis. Reden genoeg om in december naar Borne te komen om te genieten van 'Shopping by Candlelight'! Een bijzondere combinatie van winkelen en cultuur snuiven in een sfeervolle ambiance.
  Wanneer? Elk jaar in december | Soort: Feest
 • Markt Borne - Iedere woensdagochtend is er van 7.00 tot 13.00 uur markt op parkeerterrein De Bolkshoek in Borne. Deze markt, met tientallen kramen, voorziet de inwoners van Borne van (vers) etens- en handelswaar. Ook toeristen zijn natuurlijk van harte welkom!
  Wanneer? Elke woensdagochtend van 7:00 tot 13:00 | Soort: Markt